Місто

Допомога для тих, у кого ремонт під час карантину: місцевий будівельний супермаркет організував онлайн замовлення і доставку

25 March 2020, 09:37

Кожне глобальне рішення зазвичай потребує попереднього задуму і підготовки, це ж стосується і ремонту у квартирі. Його планують заздалегідь, однак у зв’язку з карантинними заходами, що нині діють, дехто задумується над тим, аби відкласти ремонт. Причина зрозуміла – торговельні точки з продажу будматеріалів тимчасово не працюють, та й зайвий раз виходити з дому не хочеться.

Однак на ситуацію можна поглянути з іншої точки зору й зрозуміти, що час, який вивільнився, можна провести з користю. І саме цей період може стати найсприятливішим для втілення усіх дизайнерських ідей.

Придбання необхідних будівельних матеріалів також не проблема. Їх можна замовити з доставкою додому. Саме таку послугу пропонує будівельний супермаркет «ОЛДІ», який у період карантину працює «онлайн».

«Турбота про безпеку та комфорт клієнтів і співробітників залишається одним із основних пріоритетів компанії «ОЛДІ». Тому повідомляємо, що, на виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України № 215 від 16.03.2020 року, супермаркет «ОЛДІ» не приймає відвідувачів. Але ми переходимо в «онлайн», – повідомили в адміністрації будівельного супермаркету.

Тож, склавши список матеріалів, необхідних для ремонту, клієнт може звернутися в «ОЛДІ», і все необхідне доставлять до його будинку.

Замовлення на товари з доставкою приймаються за телефонами:

0412 55 65 70

067 505 04 44 (Viber)
067 622 53 37 (Viber)
067 622 53 57 (Viber)

Пошта: oldizt@ukr.net

Телефонувати можна щодня з 09:00 год. до 18:00 год

Доставка здійснюється на наступний день після оплати товару відповідно до рахунку-фактури або через Приват24.

Задля безпеки клієнтів адміністрацією супермаркету «ОЛДІ» вжиті додаткові заходи санітарно-гігієнічного контролю: автомобілі систематично проходять дезінфекцію, персонал забезпечений індивідуальними засобами захисту і дезінфекторами.

У будівельному супермаркеті «ОЛДІ» закликають житомирян не виходити з дому без нагальної потреби і дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров’я!

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОЛДІ ремонт будівельні матеріали  
Матеріали по темі