Новини компаній

Кредит по банківській картці – де знайти найвигідніші варіанти?

25 March 2020, 17:35


Кредит по банківській картці останнім часом став дуже популярним - для цього, по суті, взагалі нічого не потрібно, окрім самої картки. Звичайно ж, за умови, що ця картка є кредитною карткою.

Раніше таку картку можна було оформити тільки в банку, сьогодні ж її можна отримати і в деяких МФО, і в онлайн-банках. Можна шукати самотужки, перебираючи десятки посилань, а можна знайти кредитні пропозиції в спеціальних каталогах типу https://go-credits.com . Go-credits збирає в таких каталогах пропозиції з усієї України, розподіляє їх за категоріями і пише огляди на кожен сайт окремо.

Як оглядові сервіси вибирають кращі кредитні пропозиції?

Як видно з категорії «Кращі кредитні карти України», основними критеріями по відбору на Go-credits є вигідні кредитні діапазони та терміни кредитування, швидкість оформлення карток та якість обслуговування клієнтів. Оглядовий сервіс також пропонує невеличку інструкцію щодо того, як самотужки визначити вигідні умови «карткового» кредитування при перегляді сайтів. До кожного варіанту прикладається готовий огляд сервісу, який включає такі питання як суми позики та терміни її повернення, документи та процес реєстрації на сайті, підтримку та якість обслуговування, відгуки інших заявників та публічну інформацію. Всі ці дані вивчаються в процесі навігації по сайту та по відкритій документації. Таким чином, потенційний заявник знаходить на сайті уже готовий по всім параметрам огляд, який допомагає йому всебічно оцінити можливості кредитної картки та порівняти інших кандидатів на тому ж сайті.

Огляди на сайті відрізняються своєю простотою, зрозумілістю та чіткістю. Автори вільно виражають свою думку щодо якості роботи сервісу та відкрито радять або не радять користування тим чи іншим сайтом. Усі враження про кредитні сайти підкріплюються скріншотами, що допомагає скласти більш повну картину побаченого і прочитаного. З кожної сторінки огляду можна прямо перейти на кредитний сайт, саме тому оцінка кредитних можливостей через оглядові сервіси проходить значно швидше та якісніше, ніж якби заявник оцінював всі сайти поодинці просто з видачі у браузері.

Відповідаючи на питання, чи кредити по кредитним карткам вигідніші – так, оскільки більшість з них пропонують великі суми за малі відсотки і все це може бути у вашому гаманці уже завтра. Хто з них найвигідніший – це питання може бути розкрите вже безпосередньо на сайті оглядового сервісу за лічені хвилини.

Успіхів вам та вигідних кредитів!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кредити  
Матеріали по темі