Влада

Т.в.о. міністра освіти Любомира Мандзій про закінчення навчального року, ЗНО та вступну кампанію. Трансляція

26 March 2020, 14:10

Загальнонаціональний карантин, який мав тривати до 3 квітня включно, продовжено на 21 день – до 24 квітня включно. Відповідне рішення Уряд ухвалив 25 березня.

Таким чином, усі заклади освіти незалежно від форми власності та сфери управління мають продовжити карантинні заходи до відповідного терміну.

У Міністерстві освіти і науки України анонсували брифінг т.в.о.міністра Любомири Мандзій, на якому вона розповість про закінчення навчального року, роботу шкіл в період карантину та проведення ЗНО і вступної кампанії у 2020 році.


Трансляція тут.

Продовження трансляції:



Нагадаємо, 25 березня 2020 Кабмін оголосив надзвичайну ситуацію на всій території України та продовжив карантин до 24 квітня включно.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 26 березня в Україні підтверджено 156 випадків захворювання на COVID-19, з них 5 – летальні, одужав і виписаний з лікарні – 1 пацієнт. Найбільше хворих на коронавірус у Чернівецькій області, в Києві та Київській області, а також в Івано-Франківській та Тернопільській областях. У Житомирській області, станом на 26 березня, ситуація не змінилася: лабораторно підтверджено 2 випадки COVID-19: у 49-річного чоловіка з Житомира та у 71-річної жінки з Радомишля (летальний).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МОН освіта карантин  
Матеріали по темі