Здоров'я

На брифінгу в Житомирській ОДА розповіли про нових пацієнтів з підтвердженими випадками коронавірусу. Трансляція

27 March 2020, 13:12

На брифінгу в Житомирській облдержадміністрації 27 березня розповіли про два нові підтверджені випадки коронавірусу в області.

Зокрема, голова ОДА Віталій Бунечко зазначив, що обидва чоловіки не були за кордоном, зараз їх стан стабільний. Начальник УОЗ Микола Суслик уточнив, що чоловік з Бердичева, який захворів, працював перевізником і мав контакти з громадянами, які поверталися з-за кордону.

За інформацією обласного лабораторного центру, чоловік з Бердичева 1972 р.н. Перед госпіталізацією хворому було здійснено швидкий тест, який не виявив коронавірус. Пацієнта було госпіталізовано 23 березня до інфекційного відділення Бердичівської міської лікарні, до цього перебував на самоізоляції. У Малині коронавірус виявили у чоловіка 1964 р.н. Поступив до Малинської міської лікарні 25 березня, до цього спостерігався у приватного сімейного лікаря. На момент звернення до лікаря, проявів хвороби не відображалося. Через погіршення свого стану, доправлений до інфекційного відділення.

Також Віталій Бунечко прокоментував інформацію про шістьох прихожан церкви з Радомишля, в яких експрес-тести показали наявність коронавірусу. Нагадаємо, на брифінгу в ОДА 26 березня розповіли про ситуацію в Радомишлі: о 12:00 26 березня в райцентрі мали завершити суворі карантинні заходи й зняти блокпости.

Детальніше дивіться згодом у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, в Україні станом на 10:00 27 березня 2020 року підтверджено 218 випадків COVID-19, в тому числі 5 летальних та 5 людей одужали. Два нові випадки з Житомирської області у цю статистику не потрапили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА. коронавірус Бунечко  
Матеріали по темі