Політика

Мер Житомира подякував Андрію Портнову за допомогу міській лікарні

27 March 2020, 14:24

Мер Житомира Сергій Сухомлин подякував Фонду Андрія Портнова за допомогу міській лікарні №1.

Пост вдячності Сухомлин оприлюднив у Facebook 27 березня.

«У нас можуть бути різні політичні погляди, ми можемо по різному бачити майбутнє країни, але сьогодні я хочу подякувати Фонду Андрія Портнова за значну фінансову допомогу Лікарні №1», - написав мер Житомира.

Водночас на своїй Facebook-сторінці Андрій Портнов 25 березня оприлюднив звіт про використання коштів свого фонду. У звіті, зокрема, зазначено, що 20 березня Житомирській міській лікарні №1 перераховано 200 тис. грн. Таку ж суму 25 березня перерахували Житомирській обласній клінічній лікарні.

Нагадаємо, колишній заступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов повернувся в Україну після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах. За місяць після повернення він устиг поновитися на посаді професора кафедри конституційного права в КНУ імені Шевченка та бути звільненим через протести студентів, пообіцяти посадити експрезидента Петра Порошенка і подати п’ять заяв про його «злочини». Детальніше про це в липні 2019 року розповідало видання «Мediasapiens».

Як повідомляв Житомир.info, депутати Житомирської міської ради на позачерговій сесії 17 березня 2020 року виділили 26,4 млн грн на заходи з подолання коронавірусу. З цієї суми, за словами мера Сергія Сухомлина, приблизно 10 млн грн піде на закупівлю медичного обладнання й майже 12 млн грн – на додаткову оплату роботи лікарів. 23 березня мер дякував житомирським бізнесменам за готовність фінансово допомагати у боротьбі з COVID-19 і публікував реквізити спецрахунків лікарень, зазначаючи, що зібрані кошти витрачатимуть на експрес-тести, засоби захисту та медобладнання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин лікарня Портнов  
Матеріали по темі