Місто

​КК «Добробут Житомир» спільно з ліфтовими компаніями проводить дезінфекцію ліфтів

31 March 2020, 10:25

Спочатку ліфт, згодом сходові клітини та поручні - так проходить дезінфекція під’їздів в ОСББ «Героїв десантників». З ініціативою обробки приміщень до мешканців звернулась керуюча компанія «Добробут Житомир».

«У зв’язку із нинішньою ситуацією в країні наша керуюча компанія «Добробут Житомир», яка обслуговує і надає широкий спектр послуг з обслуговування будинків, наразі пропонує та проводить дезінфекцію сходів, сходових клітин житлових приміщень та під’їздів. Дезінфекційні роботи ми проводимо дезінфікуючим засобом, який має антибактеріальний та бактерицидний ефект. У нас є всі сертифікати і ми несемо відповідальність за свою роботу. Ми готові підписувати нові угоди з мешканцями будинків. І роботи ми виконуємо за власні кошти», - розповідає представниця ТОВ «КК «Добробут-Житомир» Ольга Зайнчуковська.

Подібні заходи проводяться, щоб зупинити поширення інфекції. За словами керівника ліфтової компанії «Магніт» Михайла Палія, кабіна ліфту може бути місцем підвищеного

«Вирішили продезінфікувати ліфти, бо це одне з найнебезпечніших місць, бо це - замкнений простір. Людина може чхнути, кашляти. Бактерія висить в повітрі, згодом осідає. Тим паче, що людина кнопки натискає. Можливо, якось хоч чимось допоможемо зупинити розповсюдження цього вірусу», - вважає керівник ліфтової компанії ПБВП «Магніт» Михайло Палій.

В ОСББ «Героїв десантників» кажуть: мешканці будинку до карантинних заходів ставляться із розумінням і об’єднуються для вирішення проблем.

«Це військове містечко, можна сказати. Тут живуть люди дисципліновані, якщо виходять - то виходять так, щоб не було скупчення людей, ходять в масках та рукавичках, намагаються притримуватись рекомендацій. Люди дуже похилого віку в цей час стараються не виходити. Цікаво те, що молодь допомагає таким людям. Якось ми скооперуватися. Люди скооперувалися і розуміють, що це не жарти. Треба об’єднуватись, в об’єднанні ми – сила», - переконана голова правління ОСББ «Героїв десантників» Людмила Празднікова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дезінфекція ліфт під'їзд будинок керуюча компанія "Добробут Житомир"  
Матеріали по темі