Події

​У поліції розповіли подробиці ДТП в Новоград-Волинському районі, в якій загинув засновник банку

1 April 2020, 10:36

Поблизу с. Романівки Новоград-Волинського району 31 березня близько 14:00 сталася ДТП, в якій загинули водій та пасажирка іномарки, ще одна пасажирка нині знаходиться в реанімаційному відділенні місцевої лікарні, жінці 83 роки.

Про це 1 квітня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля Mersedes-Benz, 64-річний житель Київської області, рухаючись у напрямку м. Житомира, не впорався з керуванням, допустив виїзд транспортного засобу за межі проїжджої частини у кювет, де автомобіль перекинувся та загорівся. У результаті ДТП водій та пасажирка автомобіля, 67-річна жителька Київщини, загинули на місці події. Ще одну пасажирку, 83-річну жительку Київської області, з травмами ушпиталили до реанімаційного відділення Новоград-Волинської лікарні», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України

Як повідомляв Житомир.info, 31 березня сталася ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу села Романівка Новоград-Волинського району. Mercedes вилетів у кювет та перекинувся і загорівся. Пізніше з’явилась інформація, що в ДТП загинув засновник банку «Аваль» та бізнесмен Федір Шпиг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Романівка бізнесмен поліція  
Матеріали по темі