Здоров'я

Головні причини записатися на лазерну 3D епіляцію в ЕпіЛазер

6 April 2020, 10:39

Жінкам, які вирішили назавжди розпрощатися із зайвою рослинністю на обличчі і тілі, сучасна б'юті-індустрія пропонує лазерну епіляцію. Існує фотоепіляція, електроепіляція, олександритова, неодимова, діодна і нова 3D епіляція. Остання з кожним роком набирає популярність в Україні та інших країнах світу завдяки універсальності (видаляє темне, світле, жорстке та тонке волосся). Для дівчат, які вирішать записатися на лазерну 3D епіляцію, рекомендуємо мережу студій Epilaser.com.ua/lazernaya-epilyaciya/. А щоб ви не сумнівалися, наведемо 3 важливих причини.

Безпека для здоров'я

3D лазерна епіляція безпечніша аналогів, оскільки ймовірність отримання опіків, депігментації мінімальна. Результат досягається за рахунок контактного охолодження епідермісу: на робочу область майстер розподіляє спеціальний гель. Навіть якщо обробляється чутливе глибоке бікіні, пахви, зону над верхньою губою, не потрібно наносити анестетик для знеболення. Відгуки свідчать, що дискомфорту немає, пацієнтки відчувають максимум легке поколювання, тепло.

Шкіра під час лазерної епіляції 3D не перегрівається, а розігрів цибулин-мішеней відбувається без порушення дерми, що зменшує ризик подразнення. Колір її стає однорідним: зникають сіро-сині та чорні крапки, які залишаються після гоління. Побічних ефектів в правильно проведеної процедури немає.

Метод 3D підходить клієнтам з будь-яким типом шкіри, навіть чутливої і загорілої. Вагомий плюс – швидкість. В центрі EpiLaser на обробку однієї ділянки йде 10-60 хвилин за рахунок великої площі головки апарату і того, що спалах маніпули впливає на велику кількість цибулин.

Післяпроцедурний режим передбачає деякі обмеження:

  • протягом тижня не відвідувати сауну, басейн;
  • гарячу ванну замінити теплим душем;
  • наносити сонцезахисні, зволожувальні креми;
  • не використовувати скраби, очищувальні маски.

Протипоказання до епіляції:

  • вагітність, годування грудьми;
  • онкологічне захворювання;
  • епілепсія;
  • цукровий діабет;
  • важкі захворювання серця;
  • слабкий імунітет;
  • погане згортання крові, застосування антикоагулянтів;
  • порушення шкірного покриву: ранки, рубці, опіки;
  • алергічні реакції на сонячні промені.

В ідеалі при епіляції декольте, грудей, бікіні косметологи ЕпіЛазер рекомендують клієнтам відвідати ендокринолога, мамолога та гінеколога, щоб виключити негативні наслідки.


Довгостроковий результат

3D методика ґрунтується на трикласерному впливі оптичної енергії. Вона підсумовує в собі переваги неодимового, звичайного діодного і олександритового лазера. Спеціальне 3D обладнання випромінює в одному промені три довжини хвилі – 1064, 810 і 755 нм.

Принцип дії такий. Світловий імпульс притягається меланіном – пігментом волосини і нагріває волосяну цибулину. Від високої температури руйнує дощенту фолікули, припиняючи їх зростання. Датчик, вбудований в 3D апарат, дає можливість регулювати інтенсивність впливу імпульсів, параметри світла.

3Д епіляція, дає ряд переваг в порівнянні з іншими методами:

  • універсальність - впливає на слабопігментне світле, руде, пушкове і сиве волосся;
  • підходить для засмаглих людей;
  • безболісність;
  • не потрібно відрощувати рослинність.

Потрібно пройти курс: 6-12 відвідувань салону ЕпіЛазер з інтервалами спочатку в 3-5 тижнів. Інтервали епіляції корегує лікар індивідуально в залежності від активності росту товщини та кольору волосків, шкірного типу, інших фізіологічних особливостей.

За раз досягти бажаного ідеальної гладкості неможливо, адже волосся послідовно проходять фази росту: активну (анаген), перехідну (катаген) та спокою (телоген). Під час першого косметичного 3D сеансу вплив відбувається на фолікули в анагені, що становить 10-30% від загальної кількості. Решта 70-90% видаляються під час наступних відвідувань. Щоб максимізувати результат 3D епіляції, лікарі ЕпіЛазер радять:

  • поголити зону впливу за 1 день;
  • не засмагати 5 днів на сонці та в солярії;
  • не застосовувати шуга ринг, воскову депіляцію.

Волоски стають світлішими і тоншими, а з часом взагалі зникають, якщо завершити курс і слідувати рекомендаціям.

2. Спеціальні пропозиції

Мережа ЕпіЛазер запрошує бажаючих на саму сучасну лазерну 3D епіляцію. У роботі фахівці використовують тільки сертифіковане обладнання. У ЕпіЛазер Ви потрапите до дипломованих косметологів з багаторічним досвідом роботи. Майстри регулярно відвідують теоретичні та практичні семінари з естетичної медицини, що підтверджується сертифікатами.

Зробити процедуру 3D в ЕпіЛазер можна на: обличчі, руках, животі, спині, ногах, бікіні. Наприклад, ціна за 1 процедуру лазерної епіляції під пахвами в https://epilaser.com.ua/lazernaya-epilyaciya-podmishek/ - демократична і складає 360 грн. Найдешевше верхня губа - 195грн. Найдорожче ноги – 1680 грн. Але новим та постійним клієнтам завжди надаються знижки, тому вартість може бути на багато нижчою.

Ви давно мрієте про гладеньку шкіру? Фахівці студії лазерної епіляції ЕпіЛазер допоможуть здійснити мрію швидко і безболісно.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: депіляція лазерна депіляція  
Матеріали по темі