Здоров'я

​Через систему «Поліклініка без черг» житомиряни можуть отримати консультацію лікаря онлайн

6 April 2020, 15:57


У системі «Поліклініка без черг» запрацювала онлайн консультації лікаря. Така функція доступна для пацієнтів 18 областей, в тому числі і Житомирської. Також лікарі можуть онлайн проводити консиліуми та отримувати поради один від одного.

Про це Житомир.info 6 квітня повідомив пресцентр сервісу «Поліклініка без черг».

«IT-активісти підтримали лікарів і впровадили на базі всеукраїнської системи «Поліклініка без черг» функцію онлайн-консультації. Тепер, в умовах епідемії COVID-19 медичні працівники можуть надавати медичні послуги пацієнтам дистанційно і взаємодіяти з колегами для отримання експертної думки у особливо складних випадках. Медична інформаційна система «Поліклініка без черг» була впроваджена в рамках медичної реформи, і наразі працює в 18 областях України. Наразі до сервісу підключилося більш ніж 8 800 лікарів, люди записалися з її допомогою на понад 10 млн прийомів.Для убезпечення лікарів і пацієнтів в умовах епідемії коронавірусу на базі системи розробники створили платформу для надання пацієнтам онлайн-допомоги. Також лікарі матимуть змогу консультуватися між собою», – йдеться у повідомленні.

У пресцентрі зазначають, що запис на онлайн-прийом відбувається у звичайний для пацієнтів спосіб через сайт pb4.com.ua. Обравшипотрібного лікаря та зручний час, людина має можливість провести телеконсультацію з лікарем безпосередньо зі свого кабінета пацієнта.

Як повідомляв Житомир.info, 26 березня у Житомирі заборонили роботу приватних медклінік, хоча Кабмін дозволив медичну практику на час карантину. Того ж дня в ефірі програми «Тема дня на Житомир.info» мер Сергій Сухомлин прокоментував ситуацію і зазначив, що приватні клініки Житомира продовжать працювати, попри карантин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліклініка онлайн-консультація лікар  
Матеріали по темі