Влада

У Житомирському окружному адмінсуді обрали голову та заступника

7 April 2020, 12:35

6 квітня в приміщенні Житомирського окружного адміністративного суду відбулися збори суддів для вирішення питання про обрання на адміністративні посади голови та заступника голови суду.

Про це 7 квітня повідомив сайт Житомирського окружного адміністративного суду.

«За результатами таємного голосування головою Житомирського окружного адміністративного суду обрано Черноліхова С.В., заступником голови суду – Романченка Є.Ю. Колектив щиро вітає Сергія Вікторовича та Євгена Юрійовича з повторним обранням на посади», – йдеться у повідомленні.

У Єдиному державному реєстрі декларацій станом на 7 квітня немає декларації про доходи Черноліхова Сергія за 2019 рік. Однак у вересні 2019 року була оприлюднена його декларація як кандидата на посаду судді шостого апеляційного адміністративного суду. У ній, зокрема, вказано що за основним місцем роботи в Житомирському окружному адміністративному суді Черноліхов у 2018 році отримав 380 342 грн зарплати.

У щорічній декларації Євгена Романченка, оприлюдненій у березні 2019 року, вказано, що у 2018 році на посаді заступника Житомирського окружного адміністративного суду він отримав 372 624 грн заробітної плати.

Зазначимо, що 10 грудня 2013 року під час засідання Вищої ради юстиції розглядали кандидатури претендентів на посади голів окружних адміністративних судів. Серед претендентів був Черноліхов Сергій Вікторович – кандидат на посаду голови Житомирського окружного адміністративного суду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд суддя окружний адмінсуд  
Матеріали по темі