Влада

Оліївська сільська рада роздає продуктові набори жителям ОТГ

7 April 2020, 19:05

Оліївська сільська рада закупила продукти першої необхідності для незахищених верств населення. Продуктові набори вагою в 9 кг доставляють до домівок жителів громади.

«Це - ініціатива Оліївської сільської ради. У мене, як секретаря, виникла така ідея і депутати підтримали, звичайно. Сьогодні ми роздаємо пакунки найбільш незахищенішими верствам населення - пенсіонерам, людям з інвалідністю, людям похилого віку, які проживають одні. Ми вирішили зробити таку ініціативу тому, що небезпечніше у цій ситуації саме людям похилого віку. Ми вирішили придбати найнеобхідніші продукти, щоб людина могла деякий час посидіти вдома, не виходити на вулицю та не наражати себе на небезпеку», - говорить секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко.


Секретар та депутати Оліївської сільської ради піклуються про своїх громадян та хочуть допомогли людям пережити нелегкі часи.

«Орієнтовно 1600 пакунків - це на всю нашу Оліївську громаду. Це олія, рис, гречка, макарони, крупи, сіль - продукти першої необхідності», - каже Анатолій Мельниченко.

Крім продуктів, жителям роздали інформаційні буклети про COVID-19 та засоби індивідуального захисту.

«Пам’ятки - це загальні правила, про які було багато інформації. Одне діло, коли молодь. Інше - це пенсіонери і ми ще раз їм нагадуємо всім відомі загальні правила: мити руки з милом, одягати захисні маски, менше виходити на вулицю, триматися дистанції. Роздали і захисні маски теж. Зараз будемо думати ще додатково маски закуповувати. Поки робимо те, що можемо»,- сказав секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко.

Таку ініціативу місцевої влади жителі оцінили і кажуть: вдячні за продуктові набори, адже така допомога зараз потрібна більшості.

«Де, як не в територіальній громаді, знають кожну людину, у кого які можливості, у кого які запити. Хочу висловити подяку від всіх пенсіонерів, людей з інвалідністю, самотніх людей, що ви нас не забуваєте за нас»,- дякує жителька Оліївської ОТГ Олена Жукова.

«Під час того, як земною кулею проходить таке лихо, люди мають згуртовуватися і дуже добре, що Оліївська ОТГ не проходить повз людські хвилювання, таке людське горе і допомагає старшим людям словом і ділом, як кажуть. За це велика дяка їм», - каже жителька Оліївської ОТГ Любов Кравченко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: продуктові набори Оліївська сільська рада  
Матеріали по темі