Події

В Житомирі гостюватиме форпост сучасної української літератури

23 May 2008, 10:35

26 травня  на підтримку української книжки у Житомирському державному університеті ім. Івана Франка відбудеться зустріч з письменниками: Сергієм Жаданом, Сашком Ушкаловим і Тарасом Прохаськом, повідомляє прес-служба ВГО «Громадський рух «Не будь байдужим!».

Також відбудеться прес-конференція, на якій йтиметься про популяризацію читання сучасної української книжки. Митці поділяться аргументами щодо надання переваги вітчизняному продукту, а не «голосуванню грошима» за Дарю Донцову, Ладу Лузіну, Оксану Робскі та ін.

Тур обласними центрами супроводжується читаннями «найсвіжішої» сучасної поезії та прози у виконанні Жадана, Ушкалова та Прохаська. Організатором акції є ВГО «Громадський рух «Не будь байдужим!». У рамках туру письменники вже побували у Кіровограді, Сумах та Черкасах.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно до Житомира приїздив Сергій Жадан. За його участі  відбувся літературний вечір. Організований він був в рамках акції «Антиокупант», за сприяння обласної громадської організації «Національний альянс», Конгресу українських націоналістів та інших.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі