Суспільство

Яскравий, тонкий, швидкий: чим дивує Apple iPad Air 3 2019?

15 April 2020, 13:26

Представлений менше півроку тому iPad Air 3 2019 вже встиг стати одним з найбажаніших планшетів на E-Katalog. Чим же сподобався українцям цей гаджет?

Металевий шик

iPad Air 2019 виконаний з алюмінію нової 7000 серії, корпус захищений від пилу та вологи відповідно до стандарту IPX7. Довжина та ширина iPad Air 2019 такі ж, як в iPad Pro 2018 року. А от товщина в черговий раз зменшилася, тепер до 6,1 мм.

Ще більше фарб

Яскравий і соковитий 10,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2048 х 1536 p виділяється підтримкою кольорового діапазону P3, фірмовим антибліковим покриттям і технологією True Tone, що допомагає девайсу аналізувати навколишнє освітлення та підлаштовувати баланс білого під різноманітні сценарії. З True Tone вам буде комфортно не тільки читати статтю, а й здійснювати монтаж відео чи переглядати фото з останньої вечірки.

Потужне залізо

Девайс побудований на базі новітнього біонічного чипу А12 Bionic з системою Neural Engine. 7-нм процесор працює дійсно швидко — не в останню чергу завдяки роботі штучного інтелекту. iPad Air 3 2019 аналізує використовувані додатки, сценарії та умови експлуатації, і завдяки цьому оптимізує свою роботу. Навіть при високому завантаженні процесора підвисання інтерфейсу відсутні. Відеокарта гаджета забезпечує блискавичне завантаження «важких» ігор на максимальних налаштуваннях, а також фотореалістичні ефекти при запуску додатків. У тесті AnTuTu новий iPad набирає вражаючі 375 000 балів.

Користувачеві пропонують обрати між 64 ГБ та 256 ГБ внутрішньої пам’яті. А ось обсяг ОЗП незмінний — 3 ГБ. У порівнянні з Android-планшетами це небагато, але не варто забувати, що iOS використовує ОЗП набагато ефективніше, ніж Android. До речі, планшет функціонує на базі найсучаснішої системи iOS 12.

Бездоганні селфі

Планшет отримав 8-мегапіксельну основну камеру з підтримкою режиму HDR і функції Live Photos, а також потужну 7-мегапіксельну фронталку. Остання вміє знімати Full HD відео на швидкості до 120 к/сек з програмною стабілізацією. Крім цього, камера підтримує технології Auto-HDR, Retina Flash і відеодзвінки FaceTime. C нею вам буде нескладно зробити якісне селфі навіть при поганому освітленні.

Широкі можливості

У комплекті зі стилусом Apple Pencil планшет iPad Air 2019 відмінно підходить для малювання або конспектування. Все написане від руки пізніше можна зберегти у цифровий файл. Розробники нарешті реалізували підтримку клавіатури Smart Keyboard, створеної для комфортної роботи в «похідних» умовах.

iPad може стати інструментом для навчання. Наприклад, додаток доповненої реальності JigSpace допоможе наочно вивчити анатомію людини або будову складних механізмів. А за допомогою програми Jig WorkShop можна самостійно моделювати різні процеси в AR — наприклад, запуск ракети.

Акумулятор iPad місткістю 30 Вт/год забезпечує 10 годин автономної роботи в режимі перегляду відео при активному Wi-Fi підключенні — це на годину більше попередника. Важко навіть уявити, як інженерам вдалося вписати потужну батарею, що забезпечує рекордний час роботи без підзарядки, в такий тонкий та елегантний корпус.

За даними порталу E-Katalog, вартість iPad Air 3 2019 64GB в інтернет-магазинах становить від 14 200 до 18 000 грн (версія без 4G) або від 15 400 до 26 000 грн (з 4G).

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: iPad Air гаджет  
Матеріали по темі