Події

​У Коростенському районі правоохоронці знайшли в будинку мертвого господаря, чоловік ще встиг повідомити про напад на оселю

15 April 2020, 14:30

Уночі 14 квітня у селі СингаїКоростенського району у будинку було виявлено тіло господаря з очевидними травмами. Працівники кримінальної поліції оперативно встановили та затримали причетних до тяжкого злочину. Розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«На світанку 14 квітня на спецлінію «102» зателефонував чоловік і повідомив, що за названою ним адресою у с. Сингаях знайомий вибиває вікна будинку. Для з’ясування ситуації на вказане місце прибули поліцейські групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці під час огляду обійстя і виявили у веранді мертвого чоловіка. За таких обставин на місце події прибули слідчо-оперативна група Коростенського ВП ГУНП, розшуківці та слідчі», – йдеться у повідомленні.

Було з’ясовано, що загиблий – 51-річний господар домоволодіння. Під час огляду його тіла були виявлені травми голови. Причину смерті наразі встановлюють фахівці судово-медичної експертизи.

«Чоловік проживав сам у будинку на околиці села. У поліцію про непроханих гостей він також повідомив особисто. У ході першочергових заходів нам вдалося з’ясувати, де чоловік перебував і з ким спілкувався напередодні, - розповів начальник Коростенського ВП ГУНП Дмитро Гаращенко.

Відтак у результаті заходів поліції були встановлені особи двох жителів райцентру віком 26-ти та 39-ти років.

«Під час їх перевірки правоохоронці отримали обґрунтовані докази про їх причетність до смерті чоловіка. У них вилучені речі з будинку загиблого. Поліцейські затримали чоловіків у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Про обох відомо, що раніше вони вже мали проблеми із законом. А одних із них і нині є фігурантом кримінального провадження за фактом розбійного нападу на коростенця у березні цього року», – йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

За позбавлення життя людини затриманим може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, у Коростені 13 квітня під час конфлікту чоловік вистрелив у дружину з мисливської рушниці, жінка у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростенський район поліція вбивство село  
Матеріали по темі