Події

​У Житомирській області троє молодиків вкрали з будинку зареєстровану на киянина зброю та цінні речі, злодіїв затримали

17 April 2020, 10:07

У середині березня у Хорошівському районі пограбували будинок жителя Києва. Невідомі викрали зброю, господарські інструменти та інші особисті цінні речі. Працівники кримінальної поліції ГУНП викрили у вчиненні злочину групу осіб, в яких вилучили речові докази. Місцезнаходження викраденої зброї також встановлено.

Про це 16 квітня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«У березні до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку із приватного домоволодіння у с. Губенковому. Поліцейські, які працювали на місці події, з’ясували, що обійстя належить жителю м. Києва, куди час від часу навідується він та його родина. З будинку, куди злодії потрапили, попередньо пошкодивши пластикове вікно, було викрадено особисті цінності, нагороди, що там зберігались, телевізор і зареєстрований на киянина пістолет. А з підсобного приміщення – електроінструменти», – йдеться у повідомленні.

Як повідомивзаступник начальника УКР ГУНП Житомирщини Андрій Федоришин, підозрюваних вдалося встановити.

«Для розкриття цього кримінального правопорушення ми провели низку заходів, у тому числі негласних. Адже зброя у руках зловмисників могла стати знаряддям нового злочину. У результаті нам вдалося встановити трьох осіб, обґрунтовано підозрюваних у причетності до крадіжки, - повідомив заступник начальника УКР ГУНП Житомирщини Андрій Федоришин», – зазначив Андрій Федоришин.

У поліції повідомляють, що викритими виявились троє чоловіків віком від 19 до 29 років, усі жителі Черняхівщини. Під час санкціонованих обшуків за місцями їх проживання поліцейські вилучили частину викрадених з будинку киянина речей та інші речові докази причетності. Також правоохоронці встановили місцезнаходження викраденого пістолета і вилучили його.

Усі обставини з’ясовуються у рамках кримінального провадження, що триває за ч.3 ст.185 (Крадіжка) та ч.1 ст.262 (Викрадення, привласнення…вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин…) КК України.

«Двом з викритих молодиків поліцейські вже оголосили про підозру в обкраданні чужого обійстя. Вирішується питання про обрання усім запобіжного заходу. Триває перевірка причетності вказаних осіб до інших кримінальних правопорушень на території області. За чинним законодавством чоловікам може загрожувати від 3 до 7 років ув’язнення», – повідомляють на сайті ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, на початку березня у Києві затримали двох кавказців-«домушників», які пограбували квартиру в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування Хорошівський район поліція зброя будинок  
Матеріали по темі