Україна

Лорак боїться заміжжя, бо її тато знущався над її мамою? дитячі ФОТО

22 May 2008, 17:33

У Ані Лорак, яка у четвер ввечері виступить на "Євробаченні", дитинство було не з легких. Її батько і мати розлучилися, коли Кароліні не було й року, і вже роками не розмовляють одне з одним.

До речі, на питання про те, чому Ані досі не вийшла заміж, її мама Жанна Василівна Лінькова, що живе у Чернівцях, відповіла:

"Якби батьки подавали приклад і жили разом, може, діти б не так боялися... Навіть зараз, заради дочки ми не змогли залишитися друзями. Діти завжди хочуть бачити поруч тата й маму, але ми тільки душу одне одному вимотуємо. Може, тому мої діти дотепер не одружуються. Бояться повторити "подвиги" батьків".

 Мама Ані Лорак Жанна Василівна не спілкується з батьком співачки

Мама Кароліни вже 10 років на пенсії, скромно живе з 22-річним сином Андрієм і робить ремонт. Вона і розповіла "Сегодня" деякі деталі з дитинства зірки. Жанна Василівна зізналася, що навіть коли виношувала Кароліну, ще у Кіцмані, уже не мала підтримки від її чоловіка Мирослава.

"Він десь був, але не з нами. Він знущався наді мною, принижував і навіть міг підняти руку. Я не витримала і виїхала до моїх батьків", - зізналася вона.

"Ми з дітьми увесь час були з мамою, бабусею Ніною. Чоловік не прийшов навіть у пологовий будинок. Вдома купали Карольку із сином Сергійком, йому тоді 13 було", - розповіла жінка. Сергій, старший брат Кароліни, загинув двадцять років тому в Афганістані.

"Я дала маленькій ім'я Кароліна - це ім'я носила героїня моєї улюбленої передачі "Кабачок 13 стільців", - додала мати співачки. Жанна Василівна також пояснила, чому її дочка разом із братами виявилася в інтернаті при живих батьках.

 Кароліну назвали так на честь героїнї розважальної передачі "Кабачок 13 стільців"

Їй тоді запропонували роботу в Чернівцях на місцевому радіо. Виділили житло на окраїні міста. Однак будинок був у жахливому стані, без жодних зручностей і вимагав колосального ремонту. "Я брала вугілля по талонах, Сергій розвантажував і колов дрова. Думала, я виживу, а дітки як же, навіщо їм усе це?" - сказала жінка.

Але кидати роботу мама Кароліни не хотіла - адже потрібно були гроші заробляти. От і довелося дітей відвести у школу, де можна залишати малих на ніч.

"Я приходила щовечора, а у п'ятницю забирала їх додому. Нагрію воду у великих цинкових каструлях і купаю їх, підстригаю й Ігорка, й Карольку. Сергій вже в армії був. Я завжди її стригла коротко, щоб волосся було гарне", - поділилася спогадами Жанна Василівна.

 Ані віддали в інтернат, бо мама працювала на радіо, а батько не підтримував сім'ю. На фото Карольці 7 років

"Наступного дня ми йшли у кіно, потім у радіостудію. Іноді виручала наша звукооператор, забирала їх із собою, і поки в мене була передача, запускала у свою ванну, щоб нормально викупалися. А іноді діти сиділи поруч зі мною під час передачі. Каролька за мене часто штампики ставила, що "передача проведена", - розповіла мама Лорак, яка усе життя пропрацювала диктором Чернівецького обласного радіо.

До речі, за словами Жанни Василівни, кілька днів тому Кароліна дзвонила їй з Белграда. Сказала, що вони на місці, вже щосили йдуть репетиції, а сама Ані сильно переживає.

 Ані з братом Ігорем. Вона досі ділиться з ним секретами

"Мені це все близьке, тому що я теж мріяла бути акторкою. Тепер це здійснює моя дочка", - поділилася жінка. А на свій перший гонорар Кароліна купила мамі красиву курточку. Вона дотепер висить у шафі в матері.

"Це тепер у мене реліквія. Ще є платтячко рожевеньке, що їй пошив директор школи для виступу в ансамблі "Пульс". Хочу їй потім подарувати, щоб у неї у шафі висіло", - посміхається Жанна Василівна.

Вона, до слова, дотепер спілкується з першим продюсером Кароліни Юрієм Фалесою: "Так, ми спілкуємося, він дотепер допомагає Карольці". А другий важливий чоловік у житті дочки Жанні Василівні здається чудовим.

Після виступу на "Першоцвіті" Кароліна підписала свій перший контракт із продюсером Юрієм Фалесою. Їй не було ще 13-ти років

"Ми з Андрійком приїхали у Київ. Мурат нас зустрів, обійняв мене, посміхнувся і сказав "Хай, мама!" Я відразу розтанула. Вразила його щирість", - згадала про перше знайомство з потенційним зятем Лінькова.

"У них таке розуміння з Кароліною. Навіть коли один залишається, навіть квартиру сам може прибрати, і все у нього завжди акуратно і чистенько. Я дуже щаслива за Кароліну", - сказала вона.

Мама Ані Лорак із синами Андрієм та Ігорем  

До речі, майбутній зять більш-менш прийшовся до душі й батькові Кароліни, який живе із її мачухою Сильвією.

"Худо-хлопака, але дуже її любить. Я ще не бачив, щоб чоловік так ставився до жінки. Коли вона повертається, він зустрічає її у коридорі, стає на коліно і розстібає її чобітки, так дбайливо, ніжно. Моя дружина, коли побачила, потім тиждень це згадувала", - розповів Мирослав Іванович.

 Батько Лорак Мирослав Іванович Куєк задоволений потенційним зятем

"Дочка розповідала, що у Туреччині у готелі Мурата висить портрет Кароліни і коли питають хто це, адміністратори кажуть: "Це українська Роксолана, що вкрала у нас Мурата", - посміхається батько зірки.

Тато Лорак, до речі, страшно пишається тим, що торік одержав звання заслуженого журналіста України. Він і зараз працює у газеті "Вільне життя", пише статті, бере участь у політичних акціях, складає вірші.

А от з дочкою Кароліною тато-журналіст останній раз, за його словами, бачився давненько - ще торік. Він також зізнався, що Ані Лорак дуже любить консервацію його другої дружини.

Тато возить Кароліні консервацію 

"Кароліна дуже любить, соління всякі, грибочки, капусту квашену. Головне, щоб все домашнє було. Завжди любила пампушки бабусі Буни, моєї мами", - розповів він.

Причому, за словами батька Ані, у його другої дружини Сильвії "з Кароліною дуже гарні відносини". А от про першу дружину Жанну Василівну Мирослав Іванович нічого казати не захотів - "щоб знову не сваритися".

Ані Лорак з батьком і мачухою Сильвією 

А перед від'їздом на "Євробачення" Ані Лорак, як розповідає її батько, подзвонила йому і попросила благословення. Може, це допоможе Кароліні 22-го травня, у другому півфіналі...

Фото з сайту газети "Сегодня" та фото прес-служби Ані Лорак

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі