Місто

Камери зафіксували, як вітер зірвав світлофор на перехресті у Житомирі

18 April 2020, 09:20

Сильний вітер, що розгулявся у Житомирі 16 квітня, зірвав світлофор на перехресті вулиць Київської та Небесної сотні. Момент пошкодження світлофора зафіксували камери вуличного відеоспостереження. Щоправда, світлофор повністю не впав, а повис над проїжджою частиною на дроті. Пошкодження досить оперативно ліквідували комунальники.

Відео 17 квітня у Facebook опублікувало КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

«16.04.2020 року, о 15 год 39 хв., камерою відеоспостереження зафіксований факт пошкодження світлофору на перехресті вулиць Київська та Небесної сотні в результаті сильного пориву вітру, про що одразу було повідомлено диспетчеру КП «Міськсвітло». Працівники КП «Міськсвітло» оперативно прибули на місце пошкодження та за годину відновили роботу світлофору», – йдеться у дописі.


Як повідомляв Житомир.info, 16 квітня 2020 року в Житомирі та області була вітряна погода, з поривами 17-22м/с. На майдані Соборному в обласному центрі вітровій повалив дорожні знаки та порозносив сміття. У 146 населених пунктах у різних районах Житомирської області внаслідок сильного вітру сталося знеструмлення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вітер світлофор "Міськсвітло" камера відеоспостереження  
Матеріали по темі