Події

На околиці Житомира горить територія з відходами деревини, на виклик виїхали чотири пожежні машини

22 April 2020, 19:22

На східній околиці Житомира ввечері 22 квітня виникла масштабна пожежа, чорний дим від якої видно жителям сусідніх мікрорайонів – Польової та Промавтоматики.

Про це житомиряни розповідають у соцмережах та діляться фото й відео.

В пресслужбі управління ДСНС Житомир.info розповіли, що пожежа сталася на території, що знаходиться на вулиці Корольова.

«Пожежа на відкритій території, на вулиці Корольова, 132. Загоряння на площі в 1 гектар. На території знаходяться відходи лісоматеріалів, сміття, тирса, дошки. Кому належить ця територія – поки не відомо. О 17:06 туди виїхали чотири пожежні бригади, локалізації вогнища станом на 19:00 ще немає», - повідомили в обласному управління ДСНС.

Після 23:00 пожежу ще продовжували тушити, а Володимир Патлай виклав відео з коментарем: «Горять на території колишнього заводу верстатів та автоматів відходи деревини. Пожежні машини присутні на місці. Справитися з вогнем не можуть. Вигорятиме до кінця».


Як повідомляв Житомир.info, вдень 20 квітня 2020 року в Житомирі виникла пожежа на міському сміттєзвалищі площа якої становила близько 100 кв.м., пізно ввечері займання ліквідували, але вранці 21 квітня сміття спалахнуло знову й площа вже вдвічі більша. На комунальному підприємстві, яке обслуговує міський полігон твердих побутових відходів, заявили про підпал та затримання одного з паліїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа промзона ДСНС вул. Корольова  
Матеріали по темі