Події

У Житомирі знову горить міський полігон побутових відходів

20 April 2020, 14:18

У Житомирі вдень 20 квітня знову горить сміттєзвалище на Крошні.

Читачі повідомили про густий дим, який видно з вікон багатоповерхівок в мікрорайоні Крошня. В управління ДСНС у Житомирській області Житомир.info прокоментували, що знову палає сміттєзвалище.

«Горить сміттєзвалище на Крошні, попередня площа пожежі – 100 квадратних метрів, туди поїхали три пожежні машині, подробиць поки ніяких немає. Ще близько 12:00 там нічого не горіло», - розповіли в обласному управлінні ДСНС.

Нагадаємо, близько півночі 16 березня сталася пожежа на міському полігоні твердих побутових відходів за мікрорайоном Крошня. 5 квітня ввечері, сміттєзвалище знову почало горіти. Вранці 6 квітня осередок займання був локалізований, називали кілька причин виникнення пожежі: самозаймання, суха погода, не виключали й підпал.

Як повідомляв Житомир.info, 16 квітня 2020 року на території 9 лісгоспів Житомирської області почалися лісові пожежі в результаті підпалу сільгоспугідь та випалення трави в домогосподарствах. Внаслідок розповсюдження вогню серед лісових масивів знищено та пошкоджено 43 нежилих і 38 жилих будинків в Овруцькому районі. Станом на ранок 20 квітня залишилося два нелокалізованих активних осередки пожежі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС сміттєзвалище сміття Крошня  
Матеріали по темі