Події

Рятувальники загасили пожежу на вулиці Корольова у Житомирі, де горіли пиломатеріали, попередня причина загоряння – занесення джерела вогню

23 April 2020, 14:12

Вогнеборці ліквідували загоряння відходів пиломатеріалів на відкритій території, що сталося 22 квітня на вулиці Корольова в Житомирі.

Про ліквідацію пожежі 23 квітня повідомила пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

Зазначається, що 22 квітня, о 17:05 год., до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння відходів пиломатеріалів та сміття на відкритій території в м. Житомир.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що вогонь охопив відходи деревини на площі біля 600 кв. м. Зважаючи на велику площу загоряння та загрозу перекидання вогню на розташовану поруч будівлю, керівник гасіння пожежі залучив на допомогу додаткові сили та засоби. Спільними зусиллями 4 відділень рятувальників о 19:20 пожежу було локалізовано та о 23:40 – ліквідовано. Вогнем знищено відходи пиломатеріалів та сміття на площі 600 кв. м. Вогнеборцям вдалося запобігти перекиданню полум’я на будівлю. Загиблих та травмованих не має», – йдеться у повідомлення.

До ліквідації загоряння залучалося 19 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежної техніки.

«Попередня причина пожежі – занесення малокалорійного джерела запалювання невідомою особою. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», – інформують у ДСНС.

У пресслужбі управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у коментарі Житомир.info роз’яснили, що «малокалорійним джерелом» вважається дрібне джерело запалювання – сірник, запальничка тощо.

Нагадаємо, ввечері 22 квітня 2020 року на околиці Житомира виникла масштабна пожежа, чорний дим від якої було видно жителям сусідніх мікрорайонів – Польової та Промавтоматики. Зясувалося, що на вулиці Корольова сталося загоряння відходів лісоматеріалів.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 23 квітня 2020 року сталася пожежа на одному з підприємств на вулиці Заводській у Житомирі. На місце події виїхали 7 пожежних автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС вулиця Корольова підпал  
Матеріали по темі