Влада

У Житомирі всі заступники мера, керівники департаментів, управлінь та КП пішли у відпустки за власний рахунок

25 April 2020, 12:59

У Житомирській міській раді всі керівники управлінь, департаментів, комунальних підприємств та заступники мера написала заяви про відпустки за власний рахунок, але продовжують працювати.

Про це 25 квітня повідомив у Facebook мер Сергій Сухомлин.

«Вчора всі мої заступники, керівники департаментів, управлінь та комунальних підприємств Житомирської міської ради написали заяви про відпустки за власний рахунок. Вони продовжать ходити на роботу, але готові робити це безоплатно. Ми всі розуміємо, що зараз один пріоритет – підтримка медиків. Впродовж травня-червня за власний рахунок на два тижні підуть й інші працівники міської ради», - поінформував мер Житомира.

Він також нагадав, що у березні з міського бюджету виділили 1 млн грн на доплати лікарям, які працювали з хворими на коронавірус, а з обіцяних державою коштів Житомир отримав тільки 180 тисяч гривень.

«Через карантин місцевий бюджет недоотримує десятки мільйонів гривень. Боротьба з коронавірусом зараз з’їдає усі «запаси». Ситуація складна, потрібно економити. Я маю залишатися на роботі. Вирішив всю зарплатню за травень перерахувати бригаді анестезіологів КП «Лікарня 1», які працюють з найскладнішими пацієнтами», - повідомив Сергій Сухомлин.

Зазначимо, 26 березня цього року у програмі «Тема дня» мер Сергій Сухомлин розповідав, що на час карантину половину працівників міської ради відправили у відпустки.

Нагадаємо, станом на вечір 24 квітня кількість інфікованих в Житомирській області становила 337 осіб, третина випадків зафіксована в Житомирі – 113.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, на ранок 25 квітня 2020 року в Україні підтверджено 8125 випадків COVID-19, померла 201 людина, 782 одужали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада Сухомлин відпустка карантин лікарня бюджет  
Матеріали по темі