Суспільство

Мережа АЗК UPG закупила препарати для лікарні Коростеня

27 April 2020, 10:38

Мережа АЗК UPG продовжує допомагати лікарні Коростеня. Компанія придбала 10 препаратів «АКТЕМРА», який офіційно використовують для лікування пацієнтів із COVID-19, та закупила препарат “МОКСІФЛОКС” - антибіотик нового покоління, який використовують для лікування важких та край важких пневмоній. Загальна сума допомоги склала понад 140 тисяч гривень.

Нагадаємо, що нещодавно мережа оплатила матеріали і поточний ремонт системи подачі кисню для відділення анестезіології й інтенсивної терапії, хірургічного та інфекційного відділень центральної міської лікарні міста Коростень на суму понад 80 тисяч гривень.

Також компанія UPG продовжує активно співпрацювати з Міністерством охорони здоров'я України у рамках протистояння COVID-19.

Як повідомила прес-служба МОЗ, на минулому тижні відбулася зустріч Міністра охорони здоров’я Максима Степанова із представниками 8-ми великих бізнесів, що надали найбільшу підтримку медичним закладам під час пандемії. Серед присутніх було і керівництво UPG. За словами Міністра, підтримка бізнесу дуже відчутна і всі медичні працівники вдячні підприємцям за їхні зусилля.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі