Події

​У Житомирській області водій на автомобілі, що знаходився в розшуку, втікав від патрульних і протаранив паркан

27 April 2020, 16:28

У Житомирській області нічні перегони з патрульними завершились у паркані. Водій з місця події втік, залишивши автівку, яка, як згодом виявилась, перебувала у розшуку.

Про це 27 квітня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Автомобіль, котрий знаходиться в розшуку, виявили та наздогнали патрульні. 26 квітня, близько 23-ї години, під час патрулювання автодороги «Київ — Ковель» інспектори поліції помітили автомобіль, котрий рухався з населеного пункту в напрямку автомобільної дороги. Коли водій побачив службовий автомобіль поліції, то різко зупинився, розвернувся та, збільшивши швидкість, розпочав рух в напрямку села. Патрульні поліцейські наздогнали транспортний засіб з метою перевірки, але під час спілкування з чоловіком, водій повідомив, що документи на автомобіль знаходяться в салоні. Відтак. як тільки керманич повернувся до автівки, то різко розпочав рух. У ході переслідування транспортного засобу, водій не впорався з керуванням та здійснив наїзд на перешкоду, після чого залишив автомобіль та зник у невідомому напрямку. Коли ж патрульні перевірили автомобіль по VIN-коду, то встановили, що транспортний засіб перебуває в розшуку Святошинським відділом поліції міста Києва». – йдеться в дописі патрульної поліції.


На місце події патрульні поліцейські викликали працівників слідчо-оперативної групи.

Як уточнили Житомир.info в пресслужбі патрульної поліції, зазначені події мали місце в ніч на 27 квітня у селищі Чоповичі Малинського району.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 2 січня 2020 на околиці Житомира п’яний водій втікав від патрульних і заїхав у річку Лісову.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: втікач розшук автомобіль ДТП Чоповичі  
Матеріали по темі