Здоров'я

​У Житомирській ОДА поки не збираються вводити додаткові обмежувальні заходи на травневі свята

29 April 2020, 11:17

У Малині Житомирської області на період травневих свят запровадили додаткові обмеження пересування громадян та перебування у громадський місця, починаючи з 13:00 першого вихідного дня закінчуючи 06:00 першого робочого дня після вихідних/святкових днів. У Житомирській ОДА кажуть: поки що посилювати чи пом’якшувати карантин не збираються.

Про це 29 квітня під час брифінгу в Житомирській ОДА розповіла заступниця голови Наталія Остапченко.

«Ми спостерігаємо загальну тенденцію захворюваності на COVID-19. Якщо ми будемо бачити, що протягом певного періоду у нас захворюваність спадає, то будемо пом’якшувати карантин, якщо ми цього не побачимо, то будемо посилювати карантин. Поки що загальним обласним штабом такого рішення про зменшення карантинних заходів чи їх збільшення прийнято не було. Але, кожна міська рада може прийняти таке рішення. Чи будуть в додаткових містах прийняті обмежувальні заходи, наразі нам не відомо», – зазначила Наталія Остапченко.

Нагадаємо, у Житомирі з 1 травня дозволять працювати перукарням та продуктовим ринкам, але з певними умовами.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 29 квітня в Україні вже 9866 випадків COVID-19, нових – 456. Упродовж доби 28 квітня Житомирський обласний лабораторний центр опрацював 95 проб та виявив три нові випадки захворювання на коронавірус.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 ПЛР обмеження карантин травневі свята  
Матеріали по темі