Новини компаній

​ Відпочинок у Тунісі: вибираємо оптимальний курорт

30 April 2020, 12:44


Туніс — дуже цікавий туристичний напрямок, особливо для поціновувачів пляжного відпочинку. Небагато хто знає, але курорти згаданої країни відомі на весь світ своєї центрами таласотерапії. Це процедури для здоров’я та краси, у яких використовують морську воду й інші дари Середземного моря.

Інформацію про туніські готелі знайдете, перейшовши за посиланням https://www.coraltravel.ua/main/tunis.aspx. Радимо звертати увагу на резорти з великою територією та спа-комплексом. Найкращий час для мандрівки до Тунісу — з травня по жовтень.

Переваги Сусса

Старовинне місто Сусс було відомим ще в I тисячолітті нашої ери як важливий порт Карфагену. Нині тут працює чимало чотири- та п’ятизіркових готелів, котрі пропонують комфортний відпочинок за цілком демократичними цінами.

Перше, що вражає гостей Сусса, — довжелезні білосніжні пляжі. Такі прибережні території — фірмова родзинка туніських курортів.

У Суссі сподобається родинам із дітьми, адже тут є зоопарк, аквапарк, будинок морозива «Casa del Gelato», який пропонує понад 100 видів цих ласощів. Неподалік від міста є парк з атракціонами й картингом.

Також Сусс вважають центром молодіжного відпочинку. У місті чимало барів та дискотек, де можна розважатися до самого ранку.

Курорт Сусс дуже популярний серед європейських туристів. Ввечері приємно прогулятися арабською частиною міста зі звивистими вуличками, зайти до майстерень, де виробляють авторські аксесуари зі шкіри, дерева, металу.

Респектабельний Хаммамет

Дуже популярний курорт серед поціновувачів респектабельного відпочинку та таласотерапії. Майже у кожному тутешньому великому готелі працює власний бальнеологічний спа-центр.

Туристи з дітьми люблять Хаммамет за те, що пісочок на місцевих пляжах дуже дрібний, а вхід у воду пологий. Серед місцевих цікавинок — Іспанський форт, медина (старовинна частина міста), ботанічний сад тощо. Тут є розваги для будь-яких категорій відпочивальників, тож ані діти, ані дорослі не нудьгуватимуть.

Особливості Монастіра

Монастір — чудовий вибір для тих, хто віддає перевагу бюджетному відпочинку на достойному курорті. Тут є чимало чотири- та п’ятизіркових готелів, де зможуть зупинитися навіть обмежені в коштах туристи.

На курорті працюють великі спа-центри, клуби дайвінгу. У прибережної зони Монастіра є особливість — тут часто бувають хвилі, що варто враховувати мандрівникам із дітлахами.

Загалом Туніс славиться приємним середземноморським кліматом. Завдяки невисокому рівню вологості повітря, у пляжний сезон спека не надто дошкуляє туристам. А ще Туніс — вельми колоритна країна, яка гарантовано залишить найприємніші спогади.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі