Влада

Перший заступник голови Житомирської облради – на карантині, всі контактні особи ще не встановлені

4 May 2020, 11:24

Всі контактні особи першого заступника голови Житомирської облради Сергія Крамаренка, у якого підтвердили COVID-19, ще не встановлені.

Про це на брифінгу 4 травня сказав голова облдержадміністрації Віталій Бунечко.

«Зараз ще дораховують кількість контактних осіб безпосередньо в облраді, також контактні особи були в облдержадміністрації, тому що ми постійно взаємодіємо з облрадою. Завтра зможемо повідомити точну кількість осіб, які контактували», - сказав Віталій Бунечко.

Він також повідомив, що Сергій Крамаренко контактував з головою ОДА та деякими його заступниками.

Головний санітарний лікар області Зіновій Парамонов уточнив, що перші десять контактних осіб сьогодні обстежують в обласному лабораторному центрі, а в обласній раді провели дезінфекцію.

«Дезінфекція була проведена на другий день (після підтвердженого діагнозу – ред.) в тих кабінетах, де перебував Крамаренко. Крамаренко находиться в карантині і в карантині знаходяться всі особи, яких ми виявили і які контактували безпосередньо з ним», - зазначив Зіновій Парамонов.

Детальніше про ситуацію із зараженням COVID-19 першого заступника голови облради дивіться у відеосюжеті.

Нагадаємо, 2 травня стало відомо, що у першого заступника голови Житомирської обласної ради Сергія Крамаренка виявили COVID-19. Сам Крамаренко зізнався, що інфікування підтвердили ще ввечері 30 квітня і для нього це стало несподіванкою.

Як повідомляв Житомир.info, 29 квітня 2020 року перший заступник голови Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко разом з першим заступником голови облдержадміністрації Володимиром Федоренком та депутатами Олевської ОТГ провели зустріч з керівником Державної служби геології та надр України Романом Опімахом, на якій обговорили дотримання вимог законодавства у галузі надрокористування, а саме надання дозволу на розробку гранітного кар’єру у селі Жубровичі Олевського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крамаренко облрада коронавірус Бунечко Парамонов  
Матеріали по темі