Події

У Коростені Opel в’їхав у дерево та паркан, двох пасажирів госпіталізували, а водій пішов з місця ДТП

4 May 2020, 13:56

У місті Коростень Житомирської області автомобіль Opel Combo протаранив дерево та паркан. В ДТП травмувалися двоє людей.

Про це 4 травня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 травня близько 16:20 год. на вул. Селезньова у районному центрі.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Opel Combo, рухаючись вулицею у напрямку центру міста, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з деревом та парканом приватного домогосподарства. Після цього керманич транспортного засобу пішов з місця події», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП травми отримали двоє пасажирів автомобіля, 24-річний коростенець та 36-річний житель району. Їх було ушпиталено до місцевої лікарні.

Поліцейські встановили особу водія автомобіля, 25-річного жителя м. Коростеня. Транспортний засіб вилучили.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 4 травня 2020 року на вулиці Вільський Шлях у Житомирі автомобіль Mersedes в’їхав у електроопору. 31-річна водійка автомобіля та 21-річний пасажир отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Коростень  
Матеріали по темі