Події

​У Коростишеві на вихідних чоловік заліз в дитячий садочок і вкрав техніку та гроші

5 May 2020, 15:58

Під час першотравневих вихідних з дошкільного закладу у м. Коростишеві чоловік викрав ноутбук та гроші. Зловмисника затримали і перевіряють причетність до інших майнових злочинів.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«4 травня до Коростишівського відділу поліції звернулась працівниця місцевого дитячого садочка із повідомленням про крадіжку. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що зловмисник потрапив всередину дошкільного закладу, відтиснувши металопластикове вікно. Зсередини він викрав ноутбук та 1000 гривень. Поліцейські вилучили низку речових доказів. У ході досудового розслідування оперативники карного розшуку встановили причетність до крадіжки 35-річного жителя м. Бердичева та сповістили своїх колег із району. У результаті чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Він визнав свою провину та розповів, що комп’ютерну техніку встиг здати до ломбарду. Відтак правоохоронці вилучили ноутбук із закладу», – йдеться у повідомленні.

Начальник Коростишівського відділу поліції Валерій Столяр повідомив, що під час огляду закинутої будівлі у м. Коростишеві, де затриманий тимчасово проживав, виявили низку чужих речей та документів, що можуть свідчити про його причетність і до інших майнових злочинів, зокрема, крадіжок із автомобілів. Нині тривають відповідні перевірки.

Слідчі оголосили чоловікові про підозру у вчиненні крадіжки з дошкільного закладу та нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України затриманому може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 8 квітня 2019 року у райцентрі Житомирської області троє молодиків уночі влізли у дитсадок: побили посуд, потрощили ліжечка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка садочок техніка гроші Коростишів поліція  
Матеріали по темі