Події

У райцентрі Житомирської області троє молодиків уночі влізли у дитсадок: побили посуд, потрощили ліжечка

11 April 2019, 16:11

8 квітня в смт Романів Житомирської області чоловіки влізли в дитячий садочок «Сонечко», викрали консервацію, побили 6 тарілок, відламали бильця у дитячих ліжечках, розбили ногою одну гіпсокартонну стінку – вибили діру.

Про це 10 квітня поінформував сайт «Твій Романів». У Романівському відділенні поліції виданню повідомили, що вже з’ясували, хто вдерся у садочок і влаштував погром.

«8.04.2019 директор Романівського ДНЗ «Сонечко» повідомила, що невідомі в період ночі пошкодили замок до підвального приміщення та здійснили крадіжку продуктів харчування і пошкодили майно в дитячому садку. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що до даної події причетні жителі смт Романів. Під час вживання спиртного один із учасників проник до підвального приміщення, звідки викрав продукти харчування та вагу, а інший проник до приміщення дитячого садка, де пошкодив майно. На даний момент проводяться заходи з вирішення притягнення даних осіб до кримінальної та адміністративної відповідальності», – розповіли місцевому виданню у поліції.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області у коментарі Житомир.info уточнили, що причетними до злочину виявилися троє жителів райцентру, 1995, 1996 та 2002 років народження. Свою провину вони визнали та повернули вкрадені ваги. Наразі дії молодиків кваліфікуються за статтею 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка»).

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на Благовіщеня, 7 квітня 2019 року, невідомі обікрали храм у селі Королівка Ємільчинського району Житомирської області. Згодом поліція з’ясувала, що до крадіжки причетний уродженець Хмельницької області без постійного місця проживання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка дитсадок ДНЗ Романів  
Матеріали по темі