Місто

​Житловий квартал «Grand City Dombrovskiy» фіксує ціну в гривні!

7 May 2020, 09:58

Grand City Dombrovskiy - масштабний та динамічний житлово-будівельний проєкт Житомира. Згідно з концепцією, це проєкт «міста в місті», що передбачає створення повноцінної внутрішньої інфраструктури, облаштованої для комфортного проживання.

Забудовник, який вже зарекомендував себе як надійну та відповідальну компанію з професійним ставленням до будівництва і своїх зобов’язань за якістю та термінами виконання робіт. Підтвердженням того є повністю реалізовані проєкти в м. Житомирі: ЖК «Полісся» та ЖК «Перлини Корбутівки».


Загальна площа забудови Grand City Dombrovskiy 5,2 га, на території якої передбачено будівництво 15 секцій.

До вашої уваги: однокімнатні квартири від 40 кв.м та двокімнатні квартири від 56 кв.м. На вибір – близько 20 найрізноманітніших варіацій планувань житлового простору.

Важливо! Нерухомість в «Grand City Dombrovskiy» ви купуєте за гривні, що означає сталу ціну без коливань курсу валют на ринку. Це вигідна інвестиція у ваше майбутнє.

Говорячи про «Grand City Dombrovskiy», ми використовуємо слово «квартал», що саме по собі наштовхує на думку про те, що крім житла має бути ще щось. Це «ще щось» не обмежується спортивними та рекреаційними зонами. У комплексі створюється повноцінна соціально-комерційна інфраструктура. Якщоу Вас є мета відкрити свій офіс, супермаркет, спортивний клуб, кав’ярню, салон краси чи пекарню - така нерухомість стане просто ідеальним варіантом. Тим самим Ви розширите інфраструктуру комплексу і зможете втілити в життя свій бізнес-проєкт.

У кварталі «Grand City Dombrovskiy» велику увагу приділяють найменшим мешканцям - дітям. Спеціально для них побудують приватний дитячий садочок, ігрові та спортивні майданчики з тенісним кортом та футбольним полем! А черговою «родзинкою» комплексу «Grand City Dombrovskiy» буде закрита прибудинкова територія з цілодобовим відеоспостереженням та охороною, що є гарантом безпеки для всіх мешканців, особливо дітей. І це стає одним з найбільш важливих пунктів при виборі нового житла сім'ями. На закритій території комплексу «Grand City Dombrovskiy» домовласники зможуть без страху залишати грати дітей на дитячому майданчику, прогулюватися вечорами і не хвилюватися за збереження свого майна.

Проект «Grand City Dombrovskiy» вражає своїми масштабами. Терміни його реалізації не можуть бути маленькими. Будівництво розраховано на найближчі 5 років. Здача першої черги запланована вже на кінець II кварталу 2020 року з благоустроєм прилеглої території. Майбутнім мешканцям комплексу, які придбали квартири в перших секціях, не доведеться чекати завершення всього будівництва. Наступні секції будуть зводитися автономно. Це дуже важливо! Адже жителі будуть позбавлені від «задоволення» життя на будівництві.

Поспішайте придбати житло у надійного забудовника по вигідній ціні!

Адреса центру продажу: вул. Домбровського, 3, парковка ТЦ «Дастор», телефонуйте за номером (097) 330 2040 або заходьте на сайт https://grandcity.zt.ua/

«Grand City Dombrovskiy» – місце, де хочеться жити.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі