Місто

​Житомирський виконком збирається послабити обмеження проїзду в громадському транспорті під час карантину

7 May 2020, 19:45

У Житомирі хочуть послабити обмеження, щодо проїзду у громадському транспорті. Спеціальні перепустки потрібні будуть лише в години пік на початку та завершенні робочого дня.

Відповідний проєкт рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 06.04.2020 № 423 «Про організацію перевезення громадським транспортом на час обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19» 7 травня опублікували на сайті Житомирської міської ради.

«На період дії обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади перевезення пасажирів громадським транспортом здійснюється виключно при наявності посвідчення згідно форми, що додається, окрім робочих днів з 10.00 по 16.00 години та вихідні дні» , – йдеться у проекті рішення.

Як дотримуються карантинних умов у приватних маршрутках Житомира та хто має за цим слідкувати дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 6 квітня на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради ухвалили рішення, про те, що у Житомирі транспорт перевозитиме лише пасажирів зі спеціальними перепустками. Отримати перепустки можна після заповнення відповідної форми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт карантин перепустка виконком  
Матеріали по темі