Здоров'я

Медичні заклади Житомирщини отримали чергову партію благодійної допомоги від мережі «Епіцентр» для запобігання поширенню COVID-19

8 May 2020, 14:40

Лікувальні заклади Житомирської області та міста продовжують отримувати благодійну допомогу для боротьби із пандемією COVID-19 від мережі ТЦ «Епіцентр».

7 травня 2020 року компанія передала партію медичних масок, захисних окулярів та спеціальних комбінезонів підвищеного рівня захисту Обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського та міській лікарні № 1.

За словами представників мережі, засоби захисту нещодавно доставили в Україну у складі великої партії гуманітарної допомоги для медзакладів на борту найбільшого та найпотужнішого в світі транспортного літаку Ан-225 «Мрія».

Всього Житомирщині було передано 90 тис. медичних масок, 1200 окулярів і 3600 захисних комбінезонів.

Мережа ТЦ «Епіцентр» із самого початку пандемії зобов’язалась допомагати засобами індивідуального захисту та іншим медичним обладнанням для лікарів та лікарень України.

Ми піклуємось про здоров’я українців та докладаємо усіх зусиль, щоб допомогти медикам протистояти поширенню коронавірусу. Були проведені консультації з МОЗ та отримані чіткі рекомендації щодо першочергової необхідності забезпечити українських лікарів саме засобами індивідуального захисту. У межах цієї програми, літаком «Мрія» компанія «Епіцентр» привезла гуманітарний вантаж для медичних закладів України: 2 млн масок, 75 тис. захисних комбінезонів та 30 тис. захисних окулярів, які передаються в усі обласні центри країни», - зазначив заступник генерального директора ТОВ «Епіцентр К» Дмитро Байдюк.

Засоби індивідуального захисту будуть розподілені регіональними Департаментами охорони здоров’я відповідно до потреб медичних закладів областей.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Епіцентр лікарня маски  
Матеріали по темі