Події

Подробиці ДТП на трасі Київ – Чоп у Житомирській області, у якій перекинувся Renault: пасажирка померла у реанімації

11 May 2020, 10:47

Пасажирка автомобіля Renault Logan, який 9 травня перекинувся на трасі М06 Київ – Чоп у Житомирській області, померла у лікарні.

Про це 11 травня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 травня, близько 15:50 год., на 79 км автодороги Київ – Чоп, поблизу села Кочерів Радомишльського району. На місці події працювали слідчо-оперативна група Радомишльського відділення поліції та патрульні поліцейські.

«Попередньо, водій автомобіля Renault Logan, 62-річний житель Києва, рухаючись у напрямку м. Житомира, не впорався з керуванням, допустив виїзд транспортного засобу за межі проїжджої частини у кювет, де автомобіль перекинувся. У результаті ДТП пасажирка автомобіля, 59-річна киянка, була доставлена до реанімаційного відділення Брусилівської лікарні, де від отриманих травм померла», – йдеться у повідомленні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 9 травня на автодорозі М06 у Житомирській області перекинувся Renault Logan. За попередньою інформацією, наданою патрульною поліцією, водій заснув за кермом. Було відомо, що пасажирка пасажир автомобіля, 1961 року народження, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до Брусилівської центральної районної лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 29 квітня 2020 року в Новоград-Волинському районі Житомирської області автомобіль Hyundai в’їхав у колесовідбійник. У ДТП травмувалися троє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ-Чоп  
Матеріали по темі