Новини компаній

Надійний евакуатор в Києві та в Україні

12 May 2020, 12:44

Багатьох водіїв може цікавити як правильно вибрати надійний евакуатор, при цьому за розумну ціну. В даній статті розкажемо як правильно вибрати недорогу та при цьому якісну службу євакуаторів.

Кожен водій рано чи пізно може зустрітись с ситуацією коли потрібен евакуатор швидко так як зупинка транспортного засобу на дорозі може статися у самому не зручному місці, на перехресті або посередині дороги. В такому випадку потрібно мати заздалегідь номер служби евакуаторів.

Керуючись відгуками водіїв можна виділити службу евакуаторів яка працюєв Києві, Київській області, та по всій Україні “EVAKUATOR24.KIEV.UA”. Нижче детальніше про особливості роботи даної служби.

Час роботи служби евакуаторів “EVAKUATOR24.KIEV.UA”

За довгий час своєї роботи дана служба евакуаторів зрозуміла що для того щоб бути конкурентоспроможними та завжди бути лідерами потрібно працювати цілодобово.

Цілодобова робота забезпечує максимальну зручність для клієнтів. Водій який потрапив в неприємну ситуацію на дорозі має бути впевнений що в будь який час допомога на дорозі буде! 24 години на добу 7 днів на тиждень, евакуатори завжди на чергуванні та готові швидко приїхати на вказане водієм місце.

Евакуатор це особливий вид діяльності в якій потрібне цілодобове чергування. Також служба евакуаторів працює без вихідних та у свята, по одній простій причині - рух транспорту є завжди а значить і допомога на дорозі в ролі евакуатора також може знадобитись у будь який час навіть у свята.

Час подачі євакуатора

Час подачі евакуатора залежить від багатьох факторів, насамперед від віддаленості вашого місцезнаходження та від пробок та тянучок на дорозі. Служба евакуаторів яку ми розглядаємо в даній статті завдяки оптимізований роботі подає евакуатор на протязі 15-30 хвилин в любий район Києва, час подачі евакуатора в Київській області обговорюється індивідуально.

Швидка подачапо Києву на протязі 15-30 хвилин можлива завдяки оптимальному розподілені євакуаторів по всім районам Києва. Всі евакуатори розташовані на чергуванні в ключових локаціях кожного району Києва, що дозволяє швидко подати евакуатор за будь якою адресою яку вкаже водій.

Як формуються ціни на послуги евакуатора

Ціноутворення на послуги евакуатора, утворюється із багатьох факторів, основні з них:

  • Довжина маршруту євакуатора
  • Стан транспортного засобу (чи є заблоковані колеса чи кермо управління);

Ці параметри є базовими для формування ціни на евакуатор, і тариф на послуги формується на їхній основі. Кожному водію потрібно знати ці базові параметри для формування тарифу на послуги евакуаторів. Також можна зазначити що служба евакуаторів “EVAKUATOR24.KIEV.UA” завдяки багатолітньому досвіду роботи змогла максимально оптимізувати свою роботу та завдяки цьому зробити тарифи на свої послуги максимально дешевими. Ціна за 1 км шляху евакуатора починається від 10 гривень, ця ціна залежить від загальної довжини маршруту та чи пролягає цей маршрут у місті чи поза містом.

Наприклад за даним посиланням можна переглянути ціну на евакуатор в Вишневому https://evakuator24.kiev.ua/evakuator-vishnevoe/ також за даним посиланням можна подивитись таблицю за який час буде поданий евакуатор в різні часи дня.

Висновок

Із матеріалу який був описаний вище можна зробити висновок. Надійна служба евакуаторів має відповідати наступним параметрам:

  • Цілодобова робота;
  • Подача евакуатора за час не більше 30 хвилин;
  • Прозоре ціноутворення на послуги евакуатора.

Ці параметри є базовими для вибору якісноі службі евакуаторів, в данній статті ми порадили одну з таких служб та залишили посилання на офіційний сайт компанії. Ві як водій можете взяти до уваги інформацію яка приведена вище в тексті та керуючись нею зробити правильний вибір служби евакуаторів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі