Місто

Через ремонт дороги на Велику Бердичівську у Житомирі не пускають тролейбуси

13 May 2020, 12:57

У Житомирі 13 травня не курсують тролейбуси вулицею Великою Бердичівською. Рух електротранспорту припинений у зв’язку з ремонтом дороги.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на інформацію управління транспорту і зв'язку міськради.

«У зв’язку з проведенням капітального ремонту дорожнього покриття 13.05.2020 року з 10:00 години рух тролейбусних маршрутів по вулиці Велика Бердичівська буде припинений», – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим змінили схеми руху тролейбусних маршрутів:

№ 1-Б курсуватиме за схемою: майдан Перемоги – вул. Київська – вул. Вітрука – вул. Космонавтів та у зворотному напрямку;

№ 2 курсуватиме за схемою: Богунія – майдан Перемоги –вул. Київська – вул. Вітрука – вул. Космонавтів та у зворотному напрямку.

З 14 травня рух тролейбусних маршрутів по вулиці Великій Бердичівській відновиться, проте тролейбусні маршрути №1-Б, 2 та 4-А курсуватимуть вулицями Шевченка, Фещенка-Чопівського і Театральною.

Нагадаємо, 27 березня 2020 року співробітники ПП «Автомагістраль» розпочали капітальний ремонт вулиці Великої Бердичівської, взявшись до робіт поблизу бульвару Старого.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2019 року ПП «Автомагістраль» виграло тендер на капітальний ремонт вулиці Велика Бердичівська (від бульвару Старого до вулиці Довженка) в місті Житомирі за 23 млн 106 тис. 526 грн. Але ремонтні роботи відклали на 2020 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус Велика Бердичівська схема руху  
Матеріали по темі