Місто

​Пропозиція «Автомагістралі» у 23 млн грн виявилась найвигіднішою на тендері на капремонт другої ділянки Великої Бердичівської у Житомирі

27 August 2019, 12:52

У Житомирі продовжать ремонтувати Велику Бердичівську. Днями відбувся аукціон щодо капітального ремонту асфальтобетонного покриття ділянки від Старого бульвару до вулиці Довженка.

На участь у відкритих торгах надійшло три пропозиції. При цьому пропозиція київської фірми ПП «Автомагістраль» у 23 млн 106,5 тис. грн виявилась найвигіднішою – дешевшою від конкурентів майже на 4 млн грн.

Тож станом на 27 серпня, ПП «Автомагістраль» очікує остаточного рішення тендерної комісії.

Нагадаємо, наприкінці липня 2019 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на капітальний ремонт вулиці Великої Бердичівської на ділянці від Старого бульвару до вулиці Довженка. Очікувана вартість робіт становила 27 млн грн. За умовами тендерної документації, роботи мають тривати у період з 16 вересня і до Нового року.

Станом на 22 серпня капітальний ремонт вулиці Великої Бердичівської від майдану Соборного до Старого бульвару перебував на завершальному етапі. Впродовж вихідних підрядник мав вкласти верхній шар асфальту.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2019 ПП «Автомагістраль» виграло три тендери на ремонт двох центральних вулиць Житомира та одного майдану. Так, вулицю Перемоги дана компанія відремонтує за 12 млн грн, Велику Бердичівську – за 19,8 млн грн, а майдан Короленка - за 4 млн грн. У серпні ПП «Автомагістраль» виграло тендер і на ремонт частини вулиці Корольова за 21,1 млн грн та вул. Кооперативної за 9,37 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Автомагістраль капремонт Велика Бердичівська тендер УКБ  
Матеріали по темі