Місто

​ЖК «Вільський» продовжує будівництво і планує здачу об'єктів в експлуатацію у визначені терміни

13 May 2020, 13:12

Будівельні роботи у житловому комплексі «Вільський» продовжуються навіть в умовах карантинних обмежень. Керівник проєкту ЖК «Вільський» Максим Березницький каже: це жодним чином не загальмувало будівництва. Навпаки - ще перед та під час впровадження карантинних заходів тут заздалегідь подбали про заходи безпеки для співробітників, запаси будівельних матеріалів та налагодження роботи із постачальниками в таких умовах.

«Ми переживали, що епідемія вплине на хід будівництва, але станом на зараз будівництво відбувається, не зупинялось і ми працюємо в звичайному режимі. Проблем з постачанням матеріалів немає, ми маємо велику кількість матеріалів на будівельних майданчиках, в нас є стратегічне фінансування, яке допоможе нам вчасно здати наш будівельний об’єкт. Ми здамо об’єкт в експлуатацію в 3-му кварталі цього року», - розповідає керівник проєкту ЖК «Вільський» Максим Березницький.

Відносно теплий зимовий період та злагоджена робота під час вимушеного карантину дозволила будівельникам виконати левову частку робіт.

«На даний момент на будівельному майданчику відбуваються такі роботи: утеплення будинку, робимо фасад дбудинку, вже завершені роботи по облаштуванню водяної, каналізаційної та ливневої системи будинку обох секцій. Завершено облаштування покрівлі першої та другої секції. Також наразі ми плануємо прибирати з будівельного майданчика все обладнання і приступпити до виконання робіт з благоустрою. А саме - ми помічаємо територію, «відбиваємо» точки, плануємо землю, будемо планувати паркомісця, дитячий майданчик, заїзні кишені на даному об’єкті», - каже Максим Березницький.

Клієнти та потенційні інвестори житлового комплексу «Вільський» можуть власноруч пересвідчитись у тому, що роботи з будівництва не припиняються, а виконуються у встановлені терміни.

«Щодня наш будівельний майданчик відкритий для всіх охочих, тому кожен може прийти та переконатись в якості та темпах будівництва. Краще один раз побачити, аніж тридцять разів почути. Тому запрошую усіх охочих на перегляд. Житловий комплекс «Вільський» - ласкаво просимо додому», - каже керівник проєкту.

Під час роботи із клієнтами менеджери ЖК «Вільський» дотримуються усіх необхідних санітарних норм.

«Центр продажу житлового комплексу «Вільський» вже функціонує у звичному режимі. Тому ви можете завітати до нас у будь-який зручний час, а менеджери зустрінуть вас у захисних масках. Введення в експлуатацію не переноситься Вже наприкінці літа мешканці отримують документи та ключі від своїх квартир. У ЖК «Вільський» залишилось усього 14 квартир. В наявності є однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. І саме на трикімнатні квартири діє спеціальна пропозиція. Встигніть придбати, адже акція діє до кінця травня. Готові квартири вже чекають на своїх власників. Житловий комплекс «Вільський» - ласкаво просимо додому», - каже менеджер відділу продажів ЖК «Вільський» Ніна Зелена.

Центр продажів ЖК «Вільський» чекає на клієнтів за адресою вул. Вільський шлях 14-А.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: будівництво новобудова ЖК «Вільський»  
Матеріали по темі