Події

Залишив місце ДТП, був п’яним та пропонував хабаря: на проспекті Миру в Житомирі патрульні затримали водія ЗАЗ

14 May 2020, 17:18

У Житомирі патрульні затримали водія, що який скоїв ДТП, залишив місце події та намагався уникнути відповідальності за допомогою хабаря.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«14 травня, близько 15-ї години, під час патрулювання проспекту Миру, інспектори поліції помітили автомобіль, що був причетним до ДТП та залишив місце події. Патрульні зупинили автомобіль та під час спілкування з водієм автомобіля ЗАЗ, виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Аби ж уникнути адміністративної відповідальності, громадянин запропонував патрульним поліцейським гроші», – йдеться у повідомленні.

На 32-річного керманича автомобіля ЗАЗ патрульні склали ряд адміністративних матеріалів: протокол за ч.4 ст.130 (Вживання водієм алкоголю після дорожньо-транспортної пригоди за його участю), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та протокол за ст. 122-4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП.

На місце події патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи.

У пресслужбі патрульної поліції у коментарі Житомир.info уточнили, що дорожньо-транспортна пригода, учасником якої був водій ЗАЗ, трапилася 14 травня.

«Близько 14:00 год. 14 травня на проспекті Миру, 5 сталася ДТП між автомобілями Volkswagen Caddy та ЗАЗ. ДТП минулася без постраждалих», – розповіли у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 14 травня 2020 року на проспекті Миру, 5-А в Житомирі Mazdа в’їхала у Ford. У ДТП ніхто не постраждав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП хабар патрульна поліція  
Матеріали по темі