Новини компаній

​ У моді джинси усіх фасонів: стильні, універсальні і яскраві

18 May 2020, 15:56

Мабуть, немає речі практичніше, ніж модні джинси. У шафі будь-якої дівчини обов'язково знайдеться декілька варіантів. Вже багато років вони утримують першість серед інших видів одягу. Такий універсальний елемент гардеробу, як жіночі джинси, можна надіти в офіс, в клуб на вечірку, на природу. Правильно підібрати за розміром, можна в інтернет-магазині, де представлений широкий асортимент відомих брендів.

Джинси з потертостями і рваним ефектом

Сьогодні ці моделі на піку популярності. Їх носять молоді дівчата і жінки старшого віку. Вони підходять різним віковим категоріям. Надівши рвані джинси, образ стає таким, що інтригує і додає ефекту. Тут все залежить від того, наскільки сильно потерті джинси. Є моделі, порвані більше, ніж наполовину.

Варіанти для сезону весна-літо можуть бути прикрашені аплікацією, бахромою, вишивкою. Також, оброблені яскравим рядком або тканинною смугою іншого кольору. Оригінально виглядає футболка жіноча з рваними джинсами. До речі, придбати футболки також можна в інтернет-магазині, вони представлені вдосталь. Тому кожен може підібрати для себе цікавий варіант.

Єдність образу

Якщо подобаються вузькі моделі, вони поєднуються практично з будь-яким одягом. Їх можна використати в якості бази для створення нового образу:

  • піджак, блуза, високі чоботи;
  • вільна тонка блуза, босоніжки, маленька сумочка;
  • светр грубої в'язки, черевики на грубій підошві і вузькі джинси;
  • багатошаровість не завадить;
  • кросівки, широка сорочка або светр;
  • влітку яскравий топ і сандалі.

Універсальні модні джинси виглядають оригінально з футболками, майками, туніками. Можна хоч щодня міняти верх, створюючи цікавий образ. Темні джинси підійдуть для роботи. Модницям можуть сподобатися джинси з високою посадкою, атласною блузкою і туфлями з гострим носом.

Вибрати можна фасон кльош від коліна або від стегна, злегка розкльошені внизу. Вони доречні з жакетом. З джинсами темно-синього кольору гармоніюють світлий верх. Це безпрограшний варіант для будь-якого випадку. Злегка розкльошені моделі білого кольору виглядають з джинсового сорочкою, курткою.

Джинси-банани: з чим носити

Сьогодні знову повертається мода 90-х, коли носили джинси-банани. Що з ними можна поєднувати:

  • білий верх, темне взуття, светр, футболка, кеди;
  • оригінально виглядають з об'ємними светрами, також короткими толстовцями;
  • з блузкою, сорочкою в клітинку, жакетом.

Можна створити незначну багатошаровість з сорочки, жилета і об'ємних джинсів. Ця модель комфортна на кожен день. У образі вони можуть бути зручною складовою, інші елементи одягу підбираються з урахуванням модних тенденцій.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: джинси Розетка  
Матеріали по темі