Новини компаній

Портал новин Дніпра

18 May 2020, 17:25

Інформація сьогодні є вагомою частиною життя сучасної людини. Нас оточує величезний медіапростір, у якому дуже легко загубитися. Щодня сотні тисяч статей з різних джерел публікуються в мережі Інтернет, де ми проводимо більшу частину свого дозвілля. Тож не дайте ввести себе в оману — довіряйте лише перевіреним ЗМІ!

Щоб завжди бути в курсі останніх новин та подій міста Дніпра і всієї України долучайтеся до читачів порталу «Відкритий» та отримуйте гарантовано перевірену інформацію.

Завжди актуальні новини

«Відкритий» — ваш надійний провідник у світ актуальних новин. Редактори порталу пильно стежать за достовірністю матеріалів, щоб читачі мали доступ до перевіреної інформації. Стрічка на головній сторінці сайту оновлюється декілька разів на день, свіжі статті про події в Дніпрі сьогодні оперативно публікуються після того, як журналісти переконалися у їх правдивості.Статті та матеріали на порталі сортуються за хронологічним порядком, тож ви точно не пропустите останні новини Дніпра.

До уваги читачів цікаві розділи сайту:

  • новини політики, спорту, транспорту, суспільства та культури, а також рубрика «події» зі статтями про останні інциденти у місті;
  • статті на цікаві та актуальні повсякденні теми, а також докладні фоторепортажі;
  • інтерв'ю з відомими людьми (політиками, спортсменами тощо);
  • розділ «у світі», де ви дізнаєтеся про події світового масштабу;
  • онлайн-трансляція телеканалу «Відкритий»;
  • анонси та релізи прес-центру телеканалу.

Портал пропонує відвідувачам авторський контент з якісними фото- та відеоматеріалами. Читайте новини будь-де та будь-коли: зручний формат новинного сайту «Відкритий» дозволяє слідкувати за стрічкою новин з екранів комп'ютерів, планшетів та мобільних телефонів.

«Відкритий» тримає руку на пульсі Дніпра, України та всього світу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі