Місто

ТОП-4 найкращих новобудов комфорт класу в Житомирі за версією VN.COM.UA

22 May 2020, 15:20

Новобудови комфорт класу розташовані в розвинутих районах, пропонують великий вибір планувань та доглянуту прибудинкову територію. Водночас вартість 1 м2 перебуває на оптимальному рівні, тому інвестори не переплачують за статус або дизайн фасаду.

Новобудови України в середньому ціновому сегменті має найбільший попит по всій країні. Згідно зі статистикою за 2019 рік, інвестори зі столиці та інших міст найчастіше звертали увагу саме на будівлі комфорт класу. Навіть попри економічну нестабільність у світі, такі житлові об'єкти залишаться в тренді.

Ця стаття написана спеціально для тих, хто тільки планує купити власну квартиру. Тут зібраний список 4 кращих багатоповерхівок Житомира цієї категорії, у які варто інвестувати.

ЖК Grand City Dombrovskyi (від 13 000 грн за квадрат)

Житловий комплекс буде включати 5 багатоквартирних будинків по 10 поверхів, які побудують з урахуванням єдиної архітектурної концепції. Нерухомість отримає великі склопакети із затемненням. Стіни оброблені мінеральною ватою та матеріалами в сіро-графітній колірній гамі. Цегляні багатоповерхівки опалюються за допомогою індивідуальної системи, а перед здачею до житлової площі підводять необхідні комунікації. На вибір покупців представлені варіанти з 1 і 2 кімнатами площею 40-74 метри квадратних.

У кроковій доступності від ЖК перебувають зупинки, навчальні установи, проспект, магазини та кафе. Для безпеки подвір’я закриють для сторонніх, а на території з'являться ігрові майданчики, спортивні зони та прогулянкові доріжки;

ЖК Рівер Сіті (від 14 650 грн за квадрат)

Незвичайний проект, розташований на березі річки Тетерів. Забудовник зведе на доступній площі 6 будівель по 12 і 16 поверхів. Фасади будівель відразу ж виділяються на фоні сусідньої забудови. Крім незвичайних конструкторських рішень та панорамного заскління будинки оброблять строкатими та однотонними панелями.

Об'єкти продаються з виконаним чорновим оздобленням та підключеним автономним опаленням. Стіни з газоблоку відмінно тримають необхідну температуру в приміщеннях, а також не накопичують вологу. Власники машин зможуть залишати авто на підземному або гостьовому паркінгу;

ЖК Вернісаж (від 10 500 грн за квадрат)

Барвистий житловий комплекс розташований в Богунському районі. Будівельна фірма зведе 2 будівлі по 14 поверхів, які стоять на другій лінії забудови від проспекту Незалежності. ЖК Вернісаж будується за монолітно-каркасною технологією з газоблоку. Як і деякі інші новобудови Житомира багатоповерхівки утеплюють за допомогою мінеральної вати. Так взимку зменшується втрата тепла, а влітку підтримується комфортна прохолода навіть без використання кондиціонера.

У кроковій доступності від будинків розташувалися зупинки громадського транспорту, магазини, лікарні та супермаркет. А через дорогу – пошта, АЗС та інші об'єкти соціально-побутового призначення;

ЖК Вільський (від 13 500 грн за квадрат)

Дев'ятиповерхівка зводиться поблизу водойм у розвиненому районі поруч з основною інфраструктурою. Поруч інвестори знайдуть проспект Миру, тому легко доїхати в будь-яку частину міста. Також недалеко є кафе, салони краси, поліклініка, школа та дитячий садок.

Житлова площа здається в експлуатацію без ремонту, тому інвестори можуть заощадити гроші. Водночас у кожній квартирі є котел, підведена електрика, вода та каналізація. На території також передбачене наземне паркування для машин, а подвір’я закрите для сторонніх людей та чужих автомобілів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі