ДОПОМОГА

​Житомиру передали гуманітарну допомогу з Ізраїлю

26 May 2020, 16:22

600 продуктових наборів 26 травня для житомирян передав надзвичайний і повноважний посол держави Ізраїль в Україні Джоел Ліон.

«У цих пакунках соняшникова олія, чай, рис, борошно та цукор. Це базові речі. І як бачите, тут написано «З любов’ю від Ізраїлю». Це той мінімум, який ми можемо зробити для друзів. В нас дуже гарна співпраця з Україною, в нас добрі друзі в Україні. І коли ребе сказав мені, що в цьому регіоні є проблема - ми одразу ж прибули, ми хочемо допомогти. З подібними пакунками сюди приїхала ціла вантажівка, яка, на жаль, не змогла сюди заїхати, вона на вулиці», - говорить надзвичайний і повноважний посол держави Ізраїль в Україні Джоел Ліон.


Житомирський міський голова Сергій Сухомлин зазначив, що дану допомогу розподілять між соціально-незахищеними жителями міста.

«У Житомирі не така критична ситуація з захворюванням. Коли запитали, що саме потрібно? Тоді рабе запропонував допомогти людям. Сьогодні таку допомогу житомиряни, люди, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, дійсно оцінять цю допомогу. Хочу ще раз подякувати Ізраїлю і його народу за підтримку для України в нелегкий час. 50 наборів підуть багатодітним сім'ям», - сказав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, у Житомирському центрі соцобслуговування розповіли про умови отримання продуктового набору та що в нього входить.

Як повідомляв Житомир.info, 6 квітня 2020 пресслужба ОДА повідомила, що у Житомирській області соціально незахищеним жителям роздадуть 23,8 тисячі продуктових наборів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: допомога посол Ізраїль  
Матеріали по темі