Події

Неповнолітніх житомирян, які відібрали гроші у 20-річного молодика, викрили у ще одному нічному пограбуванні

28 May 2020, 10:58

У Житомирі двоє неповнолітніх хлопців пограбували 45-річного чоловіка. Викрили юнаків 26 травня.

Про це 28 травня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«На початку травня до поліції звернувся 45-річний житель обласного центру. Чоловік розповів, що напередодні на одній із центральних площ міста його пограбували невідомі. Зі слів заявника, хлопці перестріли його близько півночі просто серед вулиці, кілька разів ударили та відібрали мобільний телефон», – йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Правоохоронці опитали свідків, зібрали всі необхідні речові докази, що дало змогу встановити особи ймовірних правопорушників. Ними виявилися місцеві жителі, 16-ти та 17-ти років. У скоєному хлопці зізналися.

Нині слідчі Житомирського відділу поліції встановлюють усі обставини події в рамках розпочатого за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) ККУ кримінального провадження. Законодавством подібні протиправні дії караються від 4 до 6 років позбавлення волі.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info уточнили, що юні грабіжники – ті ж, що 20 травня напали на 20-річного молодика: вдарили його та обібрали, викравши 2 тисячі гривень. У пресслужбі ГУНП також зазначили, що обидва пограбування були скоєні у центрі міста. Викритих молодиків ще перевіряють на причетність до інших подібних злочинів.

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня 2020 року на вулиці Київській у Житомирі грабіжник напав на жінку та відібрав у неї сумку. 34-річного житомирянина, підозрюваного у пограбуванні, затримали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування напад грабіж грабіжник  
Матеріали по темі