Події

​У вбивстві 27-річного коростенця, тіло якого знайшли в кар’єрі, підозрюють родича, який вчинив самогубство

29 May 2020, 12:36

На Коростенщині «розбірки» між родичами закінчилися вбивством і самогубством.

Про зникнення 27-річного хлопця В’ячеслава Марківського рідні заявили до поліції тільки через тиждень. Думали, що Славко хотів побути на самоті, бо він нещодавно розійшовся зі своєю Марією. Напередодні подружжя дуже посварилося, тому рідні запідозрили, що до зникнення чоловіка може бути причетна його дружина.

Про це йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин».

«Він перед цим забрав її паспорт і телефон, щоб вона на розлучення не подала і щоб подивитися, з ким Марія зідзвонювалася»,- розповіла тітка загиблого Галина Гончаренко.

Правоохоронці з'ясували, що жінка звернулася до брата Віктора по допомогу. Просила, щоб приструнив чоловіка. Брат разом з товаришем запросили В’ячеслава за місто для «чоловічої розмови». Саме після неї і зник В'ячеслав.

У відлюдне місце, на територію старого автодрому, де усе поросло деревами і кущами, товариші привезли В’ячеслава на розмову, але дуже швидко усе стало надто трагічним: один удар битою і чоловік впав без свідомості.

«У вечері чоловік підсів у машину до своїх знайомих та виїхав за межі міста Коростень. Також встановлено, що між парубками виник конфлікт. На той момент, коли звернулася його мати, ми вже розуміли, що його немає в живих», - розповів керівник Коростенського відділу поліції Дмитро Гаращенко.

Відео «Надзвичайних новин»

Але куди ж поділося тіло? Поки тривають його пошуки, стається ще одна загадкова смерть у селі Путиловичі, за 40 км від Коростеня. Тут мешкав той самий брат Марії 27-річний Віктор Ярошовець. У сараї чоловіка у зашморгу знайшла бабуся. Жінка пригадує, того дня хлопець став сам не свій після телефонної розмови з сестрою, але про що говорили – дізналася згодом.

«Сестра подзвонила і звинуватила його в тому, що він вбив Славка. Сказала, сам вішайся. Це доведення до самогубства», - переконана бабуся Віктора, Ганна Ярошовець.

Коли ховали Віктора, у село Путиловичі кількома машинами починають з’їжджатися роми: рідні та друзі В’ячеслава, які не полишали його пошуки. Але чоловіка ні живим, ні мертвим поки не знаходять. І лише за тиждень з дна кар’єра неподалік Путиловичів водолази піднімають тіло зниклого коростенця з прив’язаним до нього камінням.

«До нижньої частини тіла був прив’язаний важкий предмет у вигляді камінця. Смерть хлопця наступила в наслідок тяжкої травми голови», - розповіли в поліції.

У Путиловичах не вірять, що Віктор Ярошовець міг вбити чоловіка рідної сестри. Селяни мають свою версію: нібито саме дружина помстилася чоловіку, який бив її та дуже ревнував. Журналісти розшукали Марію, аби розпитати, що їй відомо про загибель батька її двох дітей, проте жінка дверей не відчинила, лише сказала, що у всьому розбереться слідство.

Мати загиблого В’ячеслава боїться, аби вбивство її сина не повісили на одного Віктора. Мовляв, відповідати повинні усі, хто того фатального вечора був на закинутому автодромі.

«Вітя не міг з ним один справитися, він невеликого зросту. Там крім нього, було ще два товариша і Маша також», - розповіла мати загиблого Любов Гончаренко.

Марія у справі про вбивство поки має статус свідка, а підозрюваних двоє: Віктор, якого вже немає в живих, та його товариш, який і вказав, де шукати тіло вбитого рома.

«Зараз проводяться слідчій дії. Дійсно, встановлено особи, які мали до цього відношення. Встановлюється ступінь вини кожного», - повідомив Дмитро Гаращенко.

«Рідні вбитого В’ячеслава сподіваються на справедливість і у те, що покарані будуть усі винні. Інакше погрожують влаштувати самосуд, адже чим усе може закінчитися, коли розгнівається ромська громада – краще не уявляти», - додають журналісти «Надзвичайних новин».

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня 2020 у Коростені з кар’єру дістали тіло 27-річного чоловіка, якого два тижні розшукували рідні. Поліція встановила, що 21 квітня між знайомими молодиками виникла сутичка, у ході якої одному з учасників бійки розбили голову. Травма виявилась для нього смертельною, позбавитись тіла вирішили, втопивши у водоймі.

Житомир.info за матеріалами «Надзвичайних новин»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Коростень  
Матеріали по темі