Події

​На трасі Житомир-Бердичів сталося дві ДТП, у яких постраждали пішоходи: 18-річна дівчина та 55-річний чоловік

1 June 2020, 12:18

Увечері 31 травня на трасі Житомир-Бердичів сталося дві ДТП, у яких постраждали пішоходи: біля села Пряжеве збили 18-річну дівчину, а біля смт Гуйва – 55-річного чоловіка.

Про це 1 червня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«За добу у Житомирському районі поліцейські задокументували дві ДТП із травмуванням пішоходів. Нині тривають встановлення всіх обставин подій. Водночас правоохоронці закликають учасників дорожнього руху суворо дотримуватись правил безпеки, враховувати час доби та погодні умови, рухаючись автошляхами», - йдеться у повідомленні.

31 травня близько 20:00 на 188 км автошляху Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський, поблизу с. Пряжева, під колеса вантажівки потрапила 18-річна жителька Житомирського району.

Попередньо, водій автомобіля «Mercedes-Benz», 43-річний житель Вінниччини, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснив наїзд на дівчину, яка рухалася по пішохідному переходу.

У результаті ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до відділення інтенсивної терапії Житомирської обласної лікарні.

Близько 23:15 ДТП сталася на 187 км цього ж автошляху, поблизу смт Гуйви. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Toyota Corolla», 41-річний киянин, рухаючись у напрямку м. Житомира, на неосвітленій ділянці дороги вчинив зіткнення з пішоходом, який переходив дорогу.

У результаті ДТП пішохід, 55-річний житомирянин, отримав травми та був доставлений до житомирської міськлікарні. У чоловіка окрім травм медики зафіксували стан алкогольного сп’яніння.

В обох випадках поліцейські вилучили транспортні засоби та розпочали досудові розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня на Київському шосе у Житомирі мікроавтобус Mercedes в’їхав у BMW.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід травма  
Матеріали по темі