Події

У селі поблизу Житомира 29-річний чоловік вбив брата

1 June 2020, 16:36

31 травня у селі Левков Житомирського району сталося братовбивство.

Про це 1 червня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«У Житомирському районі поліція розслідує обставини братовбивства. Подія сталась увечері 31 травня в одному із сіл. Після спільного чаркування між братами зав’язалась суперечка, у результаті якої менший завдав старшому смертельних травм. Поліція розпочала кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

Близько 23 години 31 травня до Житомирського районного відділення поліції від жительки с. Левкова надійшло повідомлення про те, що вона виявила у будинку мертвим свого старшого сина.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група РВП ГУНП. Під час огляду тіла загиблого 35-річного місцевого жителя були виявлені тілесні ушкодження на голові та тулубі. Причину смерті чоловіка нині встановлюють судово-медичні експерти.

«За зібраною попередньо інформацією у будинку разом з матір’ю проживали двоє дорослих синів. Обидва конфліктували між собою і не гребували алкоголем. Того дня господині не було вдома, а коли повернулась, то застала фатальні наслідки чергового нетверезого конфлікту між братами», - розповів начальник Житомирського РВП ГУНП Володимир Богатков.

Під обґрунтованою підозрою у заподіянні смертельних травм загиблому опинився його брат, 1991 р.н.

«Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 (Умисне вбивство) КК України. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 7 до 15 років», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2019 у селі Стрижівка Любарського району старший брат позбавив життя молодшого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство братовбивство  
Матеріали по темі