Події

Губернатор Житомирської області Юрій Забела створив оперативний штаб у зв’язку з масштабною аварією на трасі Київ – Чоп

24 May 2008, 09:58

Вчора ввечері в області сталася масштабна аварія, внаслідок якої загинуло 11 чоловік. Загиблі – водій та пасажири маршрутки.

Водій вантажного автомобіля, котрий здійснив зіткнення, на разі знаходиться у лікарні.

Очільник області Юрій Забела відразу ж виїхав на місце ДТП. В ніч на 24.05.08 – створено оперативний штаб ліквідації наслідків аварії, до якого увійшли заступники голови ОДА, начальники управлінь, представники управління МНС області, прокурор та начальник УМВС України в Житомирській області.

Очолив оперативний штаб – голова обласної державної адміністрації.

 «Ми повинні створити всі умови для оперативного розслідування, щоб якнайшвидше вияснити причину цієї страшної трагедії. Більш того, ми зобов’язані створити всі належні умови для перебування в області рідних загиблих.» - наголосив Юрій Забела.

На часі штабом розглядаються питання організації приїзду рідних загиблих, розпізнання тіл, їх транспортування. 

Для рідних загиблих замовлено готельні номери, організовано гаряче харчування.

Із довідки по факту ДТП:

23.05.2008 близько 21.00, на км 132+201 автодороги М – 06 Київ – Чоп, водій вантажного автомобіля SCANIA, громадянин Боснії та Герцеговини, рухаючись у напрямку м. Новограда – Волинського, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого здійснив зіткнення з автобусом VOLKSWAGEN LT 35, який рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій та 10 пасажирів автобусу VOLKSWAGEN загинули на місці пригоди, а водій вантажного автомобіля SCANIA каретою швидкої допомоги доставлений до лікарні.

Прес – служба Житомирської держадміністрації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі