Події

Житомирянка на вулиці впізнала чоловіка, який два місяці тому її пограбував

3 June 2020, 10:43

У Житомирі інспектори роти ТОР 2 червня затримали чоловіка, який, імовірно, причетний до грабежу, скоєного на початку квітня цього року.

Про це у Facebook повідомила патрульна поліція Житомирської області.

«2 червня під час несення служби інспектори роти тактико-оперативного реагування отримали повідомлення про грабіж. Коли поліцейські прибули на місце виклику, то виявили заявницю, яка розповіла ТОРівцям, що бачила чоловіка, котрий 7 квітня на вулиці Короленка здійснив відносно неї грабіж (зірвав золотий ланцюжок)», – йдеться у повідомленні.

Інспектори роти ТОР затримали чоловіка, що, ймовірно, вчинив неправомірні дії, та доставили до міського відділу поліції для подальшого з'ясування всіх обставин події.

Пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк у коментарі Житомир.info уточнив, що чоловіка затримали на майдані Соборному. Свого кривдника заявниця, житомирянка, помітила випадково.

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня 2020 року на вулиці Київській у Житомирі грабіжник напав на жінку та відібрав у неї сумку. 34-річного житомирянина, підозрюваного у пограбуванні, затримали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування грабіж напад  
Матеріали по темі