Суспільство

​Як обрати надійного забудовника у Житомирі

3 June 2020, 12:55

Життя продовжується, не зважаючи на карантин. Наша країна вже ввела послаблення щодо карантинних заходів, але «призупинення життя» у декілька місяців кардинально вплинуло на усі сфери. Однією з важливих категорій нашої життєдіяльності є нерухомість, адже кожен з нас мріє придбати власне житло або інвестувати у нерухомість. Однак, реалії сьогодення потребують ретельно та прискіпливо обирати забудовника.

Пропонуємо Вашій увазі житловий комплекс «Мистецькі Ворота» від забудовника перевіреного часом, який протягом 7 років будує нові житлові комплекси в м. Житомирі. Цим забудовником повністю введені в експлуатацію ЖК «Перлини Корбутівки» та ЖК «Полісся». І не зважаючи на форс-мажорні обставини, компанія вдало продовжує будувати величезний проєкт – місто в місті «Grand City Dombrowskiy» та ЖК «Мистецькі Ворота».

Компанія давно і вдало співпрацює з «Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву», що вказує на проведення додаткових перевірок з боку держави.


Декілька фактів про стан будівництва ЖК «Мистецькі Ворота»: станом на сьогодні монолітно-каркасний конструктив будинку складає 12 поверхів з 16-ти, високоякісні вікна змонтовано на 5-ти поверхах, зовнішні та внутрішні стіни закладено на 9-ти. Такі темпи будівництво для 2-х секційного будинку великої площі дуже вдалі і дають нам право зробити висновок, що будівництво закінчиться вчасно, так як в запасі у нас ще цілий рік, адже строк здачі в експлуатацію 1-й квартал 2021 року. Наявність усіх дозвільних документів також вказує на вчасну та безпроблемну здачу в експлуатацію.

Переваги комплексу «Мистецькі ворота» серед інших новобудов:

  • вдале розташування у центрі подій м. Житомира, уся інфраструктура міста зосереджена в 2-х хвилинах ходьби;
  • надійність та довговічність будинку, технологія якого передбачає період експлуатації близько 200 років та гарантія на вузли та агрегати;
  • зовнішні та міжквартирні стіни у 300 мм з використанням зовнішнього утеплювача в 150 мм;
  • електролічильники «день/ніч», потужна лінія електропередач, що має другу категорію підключення;
  • індивідуальна система опалення кожної квартири;
  • відмінної якості енергозберігаючі вікна та якісні вхідні двері;
  • оздоблення під’їздів, сходових маршів, прилеглої території та автоматична система освітлення;
  • наявність двох вантажно-пасажирських ліфтів вантажопідйомністю 1000 кг та інше.

Важливим економічним аспектом є зафіксована ціна у гривні, що захищає вас від коливань іноземної валюти та впливу на вартість житла.

Тому при виборі житла у ЖК «Мистецькі Ворота» Ви отримуєте: надійного забудовника з відмінною репутацією, сучасні технічні характеристики по теплозбереженню та шумоізоляції, прозору дозвільну документацію, фіксовану ціну у гривні. Приємним бонусом є постійні фото- та відеозвіти, що вказують на безперервність будівельних робіт.

Обирай надійного забудовника з відмінною репутацією! Не ризикуй, інвестуй правильно!

Наш відділ продажів знаходиться за адресою: вул. Київська, 104! Телефонуйте просто зараз – (097) 44 66 777.

ЖК «Мистецькі ворота» - будь у центрі подій!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мистецькі ворота новобудова житло  
Матеріали по темі