ДОПОМОГА

​Житомирська лікарня №1 отримала апарат ШВЛ від благодійного фонду ПриватБанку

11 June 2020, 09:18

Житомирська лікарня №1 отримала новий апарат штучної вентиляції легенів HAMILTON-C1 від благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!».

Окрім Житомира, апарати ШВЛ на загальну суму майже 3 млн грн отримали лікарні Львова та Чернівців. Це чергова поставка в рамках програми “Дихай! Разом проти коронавірусу” благодійного фонду ПриватБанку, яка покликана долати наслідки пандемії COVID-19.

Апарат, який отримала житомирська лікарня, багатофункціональний, за його допомогою можна здійснювати як інвазивну, так і неінвазивну вентиляцію легенів, проводити кисневу терапію.

Директор благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!» Анна Павлова розповіла, що з початку пандемії в ті регіони, ситуація в яких була найгострішою, фондом вже доставлено 11 апаратів ШВЛ. Очікується поставка ще близько 20 одиниць. Обладнання, яким укомплектовують медичні заклади, виключно експертного класу. Воно рятуватиме здоров’я і життя пацієнтів багато років.

«З початку пандемії коронавірусу в Україні ми зрозуміли, що без допомоги благодійників буде важко і лікарям, і пацієнтам. Тому вже з 16 березня Приватбанк та благодійний фонд Приватбанку «Допомагати просто!» розпочали програму по збору коштів «Дихай! Разом проти коронавірусу». Кошти надходять від благодійників, від бізнесу та громадян України. Їх ми направляємо на придбання засобів індивідуального захисту та обладнання, яке допомагає швидше одужувати пацієнтам по всій території України. Одразу, як ми запровадили цю програму, ми розпочали процес закупівлі апаратів ШВЛ, пульсоксиметрів, іншої діагностичної апаратури. У планах - допомогти кожному регіону України, надавши необхідне обладнання, придбане за благодійні кошти», - розповіла Анна Павлова.

Нагадаємо, що благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” ініціював програму “Дихай! Разом проти коронавірусу”, яка акумулює кошти банку, його партнерів-благодійників та пожертви клієнтів на постачання критично необхідного медичного обладнання для обласних лікарень України.

Долучитись до акції можна через мобільну та веб-версію Приват24, на сайті ПриватБанку або Благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Приватбанк коронавірус ШВЛ допомога  
Матеріали по темі